10 jaar boerenverstand van zonne-energie, dat merk je!

Bent u agrariër of eigenaar van vastgoed met een groot dakoppervlak? Wilt u flink besparen op uw energiekosten en vindt u duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor een zonnepaneleninstallatie (PV-installatie) van ProfiNRG. Wij plaatsen al jaren succesvol grootschalige, kwalitatief hoogwaardige zonnepaneleninstallaties. Met mooie rendementen als resultaat.

Dat is ProfiNRG 
Uw agrarisch bedrijf of onroerend goed ombouwen tot een zonne- energiecentrale vraagt een flinke investering. Dus wilt u zekerheid dat u de beste PV-installatie krijgt en dat het installatieproces van begin tot eind goed geregeld is. ProfiNRG is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en actuele technische kennis, die niet in standaard oplossingen denkt maar maatwerk biedt.

Optimaal rendement
Wij ontwerpen precies de installatie die u nodig heeft en verzorgen het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak. PV-installaties van ProfiNRG geven u een optimaal rendement, dankzij de efficiënte, moderne omvormers die we toepassen. Onze opbouw zorgt voor hoge efficiency en lage onderhoudskosten.

Snelle koppeling aan het net
Juist bij grootschalige installaties moet het systeem zo snel mogelijk aan het elektriciteitsnetwerk worden gekoppeld, om de kosten tijdens de bouwperiode zo laag mogelijk te houden. Dat vraagt een gedetailleerd, goed voorbereid en gefaseerd bouwproces, zodat u de zonnepaneleninstallatie per fase in gebruik kunt nemen. Onze projectmanagers en werkvoorbereiders zorgen daarvoor en regelen voor u een probleemloze aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Ik wil graag meer informatie:
Het volledige proces in één hand

Alles goed geregeld
Wij zijn één van de weinige partijen die alle fasen van de ontwikkeling, planning en bouw van een PV-installatie zelf verzorgen. Ook adviseren en ondersteunen wij u bij het regelen van de financiering en subsidies. Wij zorgen voor een locatiestudie, ontwerpen uw installatie, maken de bouwplanning, regelen de net-aansluiting en berekenen de energie-opbrengst. Wij regelen dus het volledige proces. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk voor u. Eventueel nemen wij alle beslissende stappen van het projectmanagement in beheer als uw totaalinstallateur.

Wij werken wereldwijd samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen de beste materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop. Een optimale balans tussen prijs, prestaties en kwaliteit is voor ons een vereiste. Met ProfiNRG weet u dan ook precies waar u aan toe bent.

Ons handelsmerk
»    Jarenlange ervaring met PV-installaties voor agrariërs en grote dakoppervlakten
»     Altijd bezig met technische vernieuwingen
»     Continue bijscholing van de installateurs waarmee we werken
»     Gedegen projectmatige aanpak
»     Betrouwbaar, praktisch en nuchter
»     Professionals en vakspecialisten