Gratis SDE+-subsidieaanvraag voor daken

Heeft u interesse in zonnepanelen op uw dak, dan kunnen wij u helpen in de volgende vijf stappen:
1. Laat u informeren over de (financiële) mogelijkheden van een PV-systeem
2. Bepaal samen met ons welk vermogen u wilt en kunt installeren aan de hand van uw dakoppervlakte, stroomverbruik en budget
3. Vul het SDE+-machtigingsformulier in zodat wij vrijblijvend de subsidie voor u kunnen aanvragen
4. Als u SDE+-subsidie toegekend krijgt, maken wij een afspraak met u en sturen wij u een offerte op maat
5. Na installatie wordt het PV-systeem aangemeld bij CertiQ en krijgt u gedurende 15 jaar subsidie

In 2018 is er wederom 12 miljard euro subsidie beschikbaar voor zonnepanelenprojecten. De SDE+-subsidie is beschikbaar voor dak- en grondeigenaren met een grootverbruik aansluitvermogen van meer dan 3 x 80 Ampère. Dankzij de SDE+ wordt het investeren in PV-installaties ook voor grootverbruikers rendabel. Via de SDE+ kunt u 15 jaar lang een vergoeding van maximaal 11,2 eurocent per opgewekte kWh ontvangen.

SDE+-subsidie in 2018

De SDE+-subsidie in 2018 werkt wederom volgens een tendersysteem: producenten van duurzame energie concurreren om het subsidiebudget. Wie een lagere subsidie aanvraagt, maakt meer kans op toekenning. Er is gewoonlijk veel belangstelling voor de SDE+. Over het algemeen wordt er meer subsidie aangevraagd dan dat er beschikbaar is. Het is daarom belangrijk dat u van tevoren weet welk subsidiebedrag u nodig heeft om de aanschaf van een PV-installatie rendabel te maken. Wij kunnen u hier bij helpen.

Wilt u in 2018 een SDE+-subsidie aanvragen voor een PV-installatie, houd dan rekening met het volgende:

  • Er zijn 2 openstellingsrondes, in het voorjaar en het najaar. De voorjaarsronde loopt van 13 maart tot en met 5 april 2018. In het najaar is er weer een nieuwe ronde.
  • De voorjaars- en najaarsronde hebben 3 fasen. In elke volgende fase is de subsidie hoger, maar de kans op toekenning kleiner.
  • Elke fase heeft een maximaal uit te keren bedrag.

FASEBEDRAGEN SDE+ VOORJAAR 2018

Fases en data

Maximum fasebedrag

Fase 1: 13 maart

0,090 (€/kWh)

Fase 2: 19 maart

0,110 (€/kWh)

Fase 3: 26 maart t/m 5 april

0,112 (€/kWh)

Is uw aanvraag goedgekeurd, dan heeft u nog 1,5 jaar de tijd om de zonnepaneleninstallatie te bouwen.

Wilt u ook zonnepanelen op uw dak?
Heeft u interesse in zonnepanelen op uw dak, maar weet u nog niet waar u moet beginnen? Wij verzorgen vrijblijvend het gehele SDE+-subsidie traject voor u. Wilt u nog mee doen met de voorjaarsronde van 2018 neem dan voor 13 maart 2018 contact met ons op of vul direct het machtigingsformulier in. Hierin staat alle benodigde informatie om de subsidie in te dienen. Mocht u hulp nodig hebben bij het in vullen van het formulier, neem dan a.u.b. contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u al subsidie heeft, dan maken wij graag een offerte voor de installatie met beste prijs-garantie.

Terugbelverzoek

Meer weten? Vul het contactformulier in om een terugbelverzoek achter te laten.