Zonnepanelen op boerderij akkerbouwer

ZONNEPANELEN VOOR AKKERBOUWERS

Boerenverstand van
zonne-energie

Zonnepanelen voor akkerbouwers

Boerenverstand van zonne-energie

Akkerbouwers beschikken over grote loodsen met veel dakoppervlak, die zich goed lenen voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast kan het lucratief zijn om op een deel van het erf of grond een zonnepark of zonneweide te realiseren. Zo draagt u bij aan een duurzame toekomst en verlaagt u tegelijkertijd uw stroomrekening.

Het aanschaffen van grote zonne-installaties

Samen met ProfiNRG kunt u deze stap zetten. Wij realiseren ons dat de aanschaf van een grote zonne-installatie een flinke investering vraagt. Met onze uitgekiende oplossingen kunnen wij u een systeem aanbieden met een hoog rendement en korte terugverdientijd. Investeer nu in de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zijn zonnepanelen voor u interessant?

Het aanwezige dakoppervlak is vaak voldoende om met een zonne-installatie uw hele energiejaarverbruik op te wekken. De meeste daken zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Tevoren dient goed gekeken te worden of het dak eerste gesaneerd moet worden en of het dak berekend is op het gewicht van de zonnepanelen. Ook zal goed gekeken moeten worden naar de kosten van de benodigde netaansluiting. Wellicht wilt u meer energie opwekken door ook een zonneweide of zonnepark te realiseren. Wij denken graag met u mee.

Profiteer

Over ProfiNRG zonne-installaties

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonne-installatie. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Veiligheid & Kwaliteit

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL) om een veilige en best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren.

Boerenverstand van zonne-energie

De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agrarische sector. Wij hebben al vele, grote zonne-installaties gerealiseerd bij akkerbouwers, en andere boeren bedrijven. Dit betreffen zonne-installaties op daken, grond en op kassen.

Zakelijk lenen of leasen

Voor het realiseren van een grote zonne-installatie is zakelijk lenen of leasen ook mogelijk.  Samen met onze partner Zonnepanelen delen  kunnen wij de benodigde financiering voor u regelen.

Zonnepanelen op boerderij akkerbouwer
IMG 3039

Spreekt onze oplossing u aan

Subsidie aanvraag SDE bij ProfiNRG

Bel ons op 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak of vul direct een machtigingsformulier in. Verdere informatie over SDE++ vindt u op onze SDE pagina.