Wordt eigenaar van een batterijsysteem

met een financial lease oplossing

ProfiNRG werkt al jaren samen met Zonlease. Zij helpen op een eenvoudige manier met de financiering van uw energieopslagsysteem, waarbij de installateur betaald wordt per fase van de installatie. Vanaf de start profiteert u dus al van lagere energiekosten en de fiscale voordelen. Hieronder kunt u de folder over de financiering van batterijen opvragen.

ProfiNRG staat voor u klaar om uw energiebeheer te optimaliseren met hoogwaardige batterijsystemen, zonnepanelen en energiebeheersystemen. Laat ons u helpen uw energiedoelen te realiseren en uw ecologische voetafdruk te verkleinen!

De voordelen van onze samenwerking met Zonlease:

  • 100% financiering, dus geen investering nodig
  • Snelheid van uitboeken: financiering direct beschikbaar.
  • Voor projecten vanaf 25.000€ tot en met 1 miljoen euro.
  • Gebaseerd op een rente van 6,0 – 9,0%
  • Direct eigenaar van de batterij
financiering batterijen

Stuur mij de folder:

Digitale folder financiering batterijen

We kunnen ons voorstellen dat u graag eerst wat meer informatie ontvangt. Daarom hebben we een PDF beschikbaar van onze folder. Vul uw naam en e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele seconden onze digitale folder.

Zuidbroek, groningen zonnepark met energieopslag in de vorm van batterijcontainers

Batterijen, de oplossing bij netcongestie?

Netcongestie vormt een groeiende uitdaging in de Nederlandse energiemarkt, en de integratie van batterijsystemen biedt een veelbelovende oplossing om deze problemen aan te pakken. Netcongestie ontstaat wanneer de vraag naar elektriciteit de capaciteit van het elektriciteitsnetwerk overstijgt, wat kan leiden tot beperkingen in de levering van elektriciteit en zelfs tot stroomuitval.

Batterijopslagsystemen, ook wel energieopslag genoemd, kunnen een cruciale rol spelen bij het verminderen van netcongestie. Deze systemen slaan elektriciteit op wanneer er een overaanbod is, bijvoorbeeld op momenten van hoge productie door zonne- en windenergie. Op momenten van piekvraag, wanneer het netwerk onder druk staat, kunnen de opgeslagen energiebatterijen snel worden vrijgegeven om de extra vraag op te vangen.

De voordelen van batterijopslagsystemen gaan verder dan alleen het verminderen van netcongestie. Ze dragen bij aan de stabiliteit van het elektriciteitsnetwerk, verminderen de noodzaak voor dure netwerkupgrades en ondersteunen de integratie van hernieuwbare energiebronnen. Daarnaast kunnen batterijen dienen als back-upvoorziening tijdens stroomuitval, wat de betrouwbaarheid van de elektriciteitsvoorziening verbetert.

Kies voor de toekomst van energiebeheer met ProfiNRG en maximaliseer uw energie-efficiëntie met onze geavanceerde oplossingen!

foto van Luco Brouwer

Interesse?

Bij ProfiNRG koesteren we de overtuiging dat de combinatie van zonne-energieinstallaties en opslagsystemen een cruciale rol kan spelen in het realiseren van een CO2-neutrale energievoorziening. Deze krachtige combinatie stelt ons in staat om schone, hernieuwbare energie op te wekken en op te slaan voor gebruik op de momenten dat het nodig is. Hiermee verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen we actief bij aan een groenere en duurzamere toekomst.

Kies voor ProfiNRG en sluit u aan bij ons streven naar een CO2-neutrale energievoorziening. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en een duurzame toekomst creëren voor komende generaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via sales@profinrg.nl of bel 030 - 3410990. Wij denken graag met u mee in slimme oplossingen!