Groothandel zonnepanelen voor installateurs

ProfiNRG is ook actief als zonnepanelen groothandel voor installateurs. ProfiNRG staat bekend om haar innovatieve producten, hoge kwaliteit, sterke merken en scherpe prijzen. Houdt uw kennis op peil door deel te nemen aan onze cursusdagen, workshops en webinars. Ook helpen wij u graag met het ontwerpen van uw eigen grote commerciële projecten, zoals omvormercalculaties, ballastberekeningen, kabelberekeningen of opbrengstberekeningen. Neem hiervoor contact op met onze verkoop.

Ervaring in verkoop en installatie van zonnepanelen

Als zonnepanelen groothandel hebben we veel ervaring opgedaan in de verkoop en installatie van zonne-energiesystemen bij bedrijven en particulieren. De medewerkers van ProfiNRG zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide, bouwkundige en elektrotechnische kennis. Wij hebben veel kennis en jarenlange ervaring met duurzame energie. Graag gaan wij samen met u het project aan!

Onze producten en merken

Om u als installateur te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten, werken wij met een aantal vaste merken. Voor de zonnepanelen bieden wij voornamelijk panelen van Jinko Solar aan. Jinko heeft zowel poly- als monopanelen en panelen met Maxim optimalisatie. Daarnaast werken wij ook regelmatig met Talesun en Csun panelen.Bij 3-fase omvormers werken wij veel met Huawei, de marktleider in het omvormersegment. In 2018 komen ze ook met 1-fase omvormers. Andere merken zijn Kostal, SMA en SolarEdge.

Contacteer ons voor meer info of hulp bij een project.

 

       

           

Webshop

Plaats uw bestellingen nu ook via onze webshop.

Lees meer

 

Team

Bekijk hier ons Groothandel team.

Lees meer

Downloads

Download hier alle informatie van onze producten.

Lees meer

Cursussen

Bekijk hier al onze cursussen en meld u aan.

Lees meer