Groothandel zonnepanelen voor installateurs

ProfiNRG is ook actief als zonnepanelen groothandel voor installateurs. ProfiNRG staat bekend om haar innovatieve producten, hoge kwaliteit, sterke merken en scherpe prijzen. Houdt uw kennis op peil door deel te nemen aan onze cursusdagen. Ook helpen wij u graag met het ontwerpen van uw eigen grote commerciële projecten, met behulp van omvormercalculaties, ballastberekeningen, kabelberekeningen of opbrengstberekeningen. Neem hiervoor contact op met onze verkoop.

Ervaring in verkoop en installatie van zonnepanelen

Wij hebben veel kennis en jarenlange ervaring met duurzame energie zowel in de verkoop als installatie van zonne-energiesystemen bij bedrijven en particulieren. De medewerkers van ProfiNRG zijn goed opgeleid en beschikken zodanig over uitgebreide, bouwkundige en elektrotechnische kennis. Graag gaan wij samen met u het project aan!

Onze producten en merken

Om u als installateur te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten, werken wij met een aantal vaste merken. Voor de zonnepanelen bieden wij voornamelijk panelen van Jinko Solar aan. Jinko heeft zowel poly- als monopanelen en panelen met Maxim optimalisatie. Daarnaast werken wij ook regelmatig met Talesun en JA Solar panelen. Bij 3-fase omvormers werken wij vooral met Huawei, de marktleider in het omvormersegment, maar ook SolarEdge zit in ons assortiment.

Contacteer ons voor meer info of hulp bij een project.

 

       

           

Webshop

Plaats uw bestellingen nu ook via onze webshop.

Lees meer

 

Team

Bekijk hier ons Groothandel team.

Lees meer

Downloads

Download hier alle informatie van onze producten.

Lees meer

Cursussen

Bekijk hier al onze cursussen en meld u aan.

Lees meer