Sunbeam

Sunbeam biedt een geheel nieuwe kijk op het monteren van zonnepanelen op platte daken. Door het slimme en eenvoudige ontwerp is een ultrasnelle montage mogelijk tegen een zeer concurrerende systeemprijs. Werken met Sunbeam is zo simpel als het maar zijn kan! Wij denken met alle plezier mee bij het maken van layout-voorstellen voor projecten van klein tot groot, en kunnen snel uit voorraad onderdelen toeleveren. Desgewenst begeleiden we installateurs bij de eerste projecten. Op alle onderdelen zit 10 jaar garantie.

Razendsnel monteren
Sunbeam bestaat in essentie uit slechts twee onderdelen: liggers en dragers. Alle bevestigingsmiddelen zijn al voor gemonteerd, op het dak hoeft niks te worden opgemeten of gezaagd. Er is geen systeem op de markt dat sneller en prettiger te installeren is. Met Sunbeam zijn uw totale installatiekosten daardoor lager dan ooit tevoren.

Flexibel in alle opzichten
Sunbeam is geschikt voor elk merk, elk type en elke maat zonnepaneel, dus niet alleen voor standaard 60-cels panelen. Er zijn zuidgerichte en symmetrische varianten. Elke gewenste opstelling kan worden gerealiseerd en de benodigde ballast kan gemakkelijk, nauwkeurig en verantwoord worden aangepast aan de specifieke windbelasting van het project.