Talesun

Datasheets:
TP660M 275wp - All Black
TP660P 270wp Poly

Handleiding:
Installatiehandleiding

Garantie:
Certificaat

Talesun is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige zonnepanelen en heeft één van 's werelds grootste en meest geavanceerde productiefaciliteiten voor kristallijne zonnepanelen en -cellen. Voor 2016 beschikt de fabrikant over een productiecapaciteit van 1,8 GW voor zonnecellen en 2,8 GW voor zonnepanelen. Het volledig geautomatiseerde productieproces in combinatie met de meest geavanceerde technische normen garandeert een hoogwaardig product met uitzonderlijke prestaties. Het bedrijf is opgericht in 2010 en is de dochteronderneming van Zhongli Group, die meer dan 29 jaar ervaring heeft. Talesun beschikt over 2 fabrieken; in China en Thailand. Met 3633 medewerkers, een activa van $3.228 biljoen en een cel efficiëntie van 21%, staat Talesun op de Tier 1 lijst van paneelfabrikanten. Daarnaast bieden ze 25 jaar garantie met PowerGuard.

Alle panelen beschikken over:

Productgarantie: 10
Lineaire stroomgarantie:
A) Tijdens het eerste jaar garandeert Talesun dat de stroomafbraak van het eerste jaar niet meer bedraagt dan 2,5% (bij polypanelen) van zijn vermogen.
B) Aan het einde van jaar 25 zal de daadwerkelijke stroomuitgang niet minder dan 80,7% (bij polypanelen) van de nominale stroomuitgang zijn.

25 jaar verzekeringsgarantie (PowerGuard, SolarIF) om onze garantie op het product en de stroomuitgang te verzekeren.