Grootschalige projecten

Hulp nodig bij de realisatie van een groot zonnepaneelproject? ProfiNRG heeft ervaring in het bouwen van grote zonnepaneelprojecten van 100 kWp en groter. Projecten boven de 1 Megawattpiek (3700 zonnepanelen) zijn geen uitzondering meer. Wij bouwen deze op daken en in het vrije veld. In nagenoeg al deze projecten wordt gebruik gemaakt van SDE+ subsidie. De volgende categorieën zijn te onderscheiden:

Zakelijke klanten

Dit zijn veelal agrarische ondernemers, maar ook andere bedrijven met grote daken van zoals bijvoorbeeld nutsbedrijven, logistieke bedrijven en technische dienstverleners. Hierbij begeleiden we de klant van SDE+ subsidieaanvraag tot oplevering. Indien gewenst verzorgen we ook het onderhoud met of zonder opbrengstgarantie. Daarnaast geven we u overzicht over alle financiële, juridische en technische aspecten. Zodat u de juiste beslissing kunt nemen. Lees hier meer over hoe wij te werk gaan bij grootschalige projecten.

Tenders/aanbestedingen

ProfiNRG werkt ook in opdracht van gemeenten, waterleidingmaatschappijen en scholen. Wij zijn onder andere ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Bij publieke opdrachtgevers werken wij conform complexe contracten. Waarbij we voldoen aan hoge eisen op het gebied van techniek, uitvoering en projectmanagement.

  • Jarenlange ervaring met grote zonnepaneelprojecten voor agrariërs en omvangrijke dakoppervlakten
  • Altijd bezig met technische vernieuwingen
  • Continue bijscholing van de installateurs waarmee we werken
  • Gedegen projectmatige aanpak
  • Betrouwbaar, praktisch en nuchter
  • Professionals en vakspecialisten