PROFFESIONEEL IN ZONNE-ENERGIE

10 jaar 

ProfiNRG

Wij vieren feest, kom je ook?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Welkom! ProfiNRG bestaat 10 jaar en dat vieren wij graag met jou.

Op deze pagina vind je het programma, het inschrijfformulier en veel gestelde vragen.

Ontvangst

Wij vieren ons jubileum op 24 juni 2022 bij Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3 in Kamerik. Wij ontvangen je graag tussen 13.30 en 13.45 uur.

Programma

13.30 – 13.45 uur: ontvangst.

14.00-14.45: Start het plenaire programma met dagvoorzitter Brecht van Hulten, journaliste en presentatrice van o.a. NOS Actueel. We blikken op feestelijke wijze terug op 10 jaar ProfiNRG en we kijken vooruit.

14.45-15.30: Nederlandse kunstenaar en vernieuwer Daan Roosegaarde geeft een inspirerende presentatie. In 2007 richtte Daan Studio Roosegaarde op, waar hij met zijn team van ontwerpers en ingenieurs werkt aan een betere toekomst. Samen ontwikkelen ze ‘Landscapes of the Future’ en bouwen ze slimme duurzame prototypes voor de steden van morgen.

15.30-17.00: Na het plenaire programma proosten we op 10 jaar ProfiNRG en is het tijd om te netwerken.

We hopen je te zien op 24 juni!

Cees van de Werken, Bert van Woudenberg, René Hanssen

Parkeren

Buitenplaats Kameryck beschikt over ruime parkeerplaatsen. Er kan geparkeerd worden op P1, P2 of P3. Zij beschikken over zes laadpalen voor elektrische auto’s.

Reizen met openbaar vervoer

Er is een shuttleservice tussen NS station Woerden en Buitenplaats Kameryck. Deze shuttle vertrekt op twee vaste tijden. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je je vooraf hebt aangemeld via het aanmeldformulier. Dit kan tot uiterlijk 7 juni.

Aanmelden

Wij vernemen graag of je het jubileum met ons mee komt vieren. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 juni door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Afmelden

Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvangen we graag een afmelding via  jubileum@profinrg.nl Dan zijn wij op de hoogte en voorkomen we ‘waste’.

Cadeautip

Je komst is voor ons het cadeau. Mocht je toch iets willen geven, dan kun je een bijdrage geven voor een hulpverleningsproject in Senegal, waar wij nauw bij betrokken zijn.

ProfiNRG heeft langlopende contacten met het Nederlandse echtpaar Anco en Ewien van Bergeijck, die in West-Afrika o.a. ontwikkelingswerk doen. Wij ondersteunen hen zowel op het gebied van materiaal als kennis. 

Bert van Woudenberg is hier ondertussen al 2x aan de slag geweest. Hij heeft onderandere geholpen bij de PV-installatie van een kliniek en van een schooltje op het project Bersheba.

Tijdens ons jublieum vertelt Anco graag waar uw eventuele bijdrage aan zal worden besteed.

 

 

Vragen?

Heeft u n.a.v. deze informatie nog aanvullende vragen? Stuur dan een mailtje naar jubileum@profinrg.nl
of bel 030-265 85 12 en vraag naar Jolien of Corina.