Profinrg- offerte aanvragen

Voor elke situatie

een offerte op maat

Bel voor direct contact: 030 341 0990

Ontdek de kracht van ProfiNRG

Terugbelverzoek

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroomsystemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

 

Offerte aanvragen: haal maximaal rendement uit de zon

Al meer dan 10 jaar realiseert ProfiNRG grootschalige zonne-installaties op schuine en platte bedrijfsdaken. Wij werken rechtstreeks in opdracht van agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, bouw- en installatiebedrijven of in opdracht van ontwikkelaars. Profiteer van onze kennis en ervaring!

Investeer in een duurzame toekomst

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on
mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen
en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop. Kies daarom voor ProfiNRG, met ruim 10 jaar ervaring in zonnestroomsystemen een bewezen, betrouwbare partner.

Bekijk hier onze referentieprojecten.

Dus, zoekt u een gerenommeerde partij en wilt u een scherpe offerte? Bel dan 030 341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

 

 

SDE in de praktijk

De regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) richt zich op grootschalige uitrol van technieken die hernieuw-bare energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen (CO2) verminderen

In 2022 zal de SDE++ ronde in juni al openen, daarnaast zal er naar alle waarschijnlijkheid een budget van 11 miljard euro beschikbaar zijn. Lees hier meer over de sde++ subsidie.

 

  Ontvang het machtigingsformulier in je mailbox

  Wilt u  een vrijblijvend adviesgesprek of quick scan?

  Bel ons dan op 030 341 09 90 of vul het contactformulier in boven aan deze pagina.

   

  Wij regelen uw netaansluiting

  Een belangrijke succesfactor voor een zonnestroom-installatie is de netaansluiting. Netbeheerders kampen met capaciteitsproblemen. Daarom is het essentieel om op tijd de juiste capaciteit voor uw installatie te reserveren. Wij regelen graag uw netaansluiting, zodat uw systeem op tijd aan het net gekoppeld kan worden.

  Zorgeloos rendement dankzij service- en onderhoudscontract

  Wij hebben inmiddels meer dan 1500 zonnestroomsystemen bij (agrarische) bedrijven geïnstalleerd. Ook bij u kunnen we een systeem met maximaal rendement installeren. Maar daarmee houdt het niet op; service en onderhoud is nodig om gedurende de gehele levensduur maximaal rendement te halen uit uw systeem. Bijvoorbeeld
  om te zorgen dat storingen snel en adequaat worden opgelost. Bovendien is onderhoud steeds vaker een eis van verzekeringsmaatschappijen. Lees meer over onze service.

   

  “Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”