PROFINRG – omvormers

De beste omvormers

voor uw project

Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten.
Wij werken alleen samen met de nummer 1 omvormer leveranciers, zo verzekeren wij u van de beste kwaliteit.

huawei omvormer

Huawei omvormers

Huawei is een toonaangevende aanbieder van ICT-oplossingen. De oplossingen, producten en services worden in meer dan 170 landen én door meer dan één derde van de wereldbevolking gebruikt. 

Dankzij geavanceerde technologie is de slimme PV-oplossing FusionSolar efficiënt, eenvoudig te installeren, veilig en betrouwbaar. Hierdoor kunt u een beter rendement behalen met hogere opbrengsten en lagere onderhoudskosten.

Huawei 3 fase omvormers zijn beschikbaar tot vermogens van 215kW (800V). Deze worden toegepast op veldprojecten. De grootste omvormer voor dakprojecten en kleinere veldprojecten heeft 110kW vermogen (400V).

Huawei omvormers worden gekoppeld aan een geavanceerde monitoringplatform (FusionSolar), waarmee u real time inzicht heeft in de prestaties van het systeem.     

Huawei transformator

Huawei transformator

Het Smart Transformer Station is een compacte 20 ft. container die een MV-transformator voor buiten, een MV-ringhoofdeenheid en een LV-paneel bevat. Het maakt een snelle en betrouwbare aansluiting van de PV-omvormer op de MV-netten mogelijk.

  • Realtime monitoring van transformator, MV-schakelapparatuur en LV-distributie, inclusief temp., druk, deurstatus etc.
  • Hoge precisie online verzameling van parameters voor de voedingskwaliteit, inclusief spanning, stroom en vermogen enz.
  • Geprefabriceerde en vooraf geteste montage voor snelle inbedrijfstelling en constructie.
  • Compact 20 ft. containerontwerp voor eenvoudig en snel transport.
  • Robuust ontwerp tegen ruwe omgevingen.
  • Optimaal koelsysteem door voortdurende warmtesimulatie.