PROFINRG – Energieopslag

Investeer in energieopslag

voor het beste rendement

Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten.
Ook voor energieopslag werken we alleen samen met de beste fabrikanten,
zo verzekeren wij u van de beste kwaliteit.

Huawei batterij

Huawei Luna Batterij

Meer energieopslag, optimale investering, gemakkelijke O&M, veilig en betrouwbaar en 20% lagere LCOS (Levelized Cost of Storage). Met de Huawei LUNA2000-2.0MWH-1H0 geïnstalleerd in een 20ft container, introduceert Huawei de optimale grootschalige opslagoplossing voor de C&I- en utiliteitsschaalsector.

Met een capaciteit van 2,0 MWh zet het Huawei LUNA2000-2.0MWH-1H0 batterijopslagsysteem nieuwe maatstaven met een laad- en ontlaadcapaciteit tot 2 MW. De Huawei LUNA2000-2.0MWH-1H0 kan op elk moment worden uitgebreid met capaciteit. De laad- en ontlaadcapaciteit kan naar wens worden aangepast. Met de Smart PCS accu-omvormer als AC-gekoppeld systeem heeft u voor alle toepassingen de juiste oplossing.

energieopslag enapter

Enapter -elektrolysers

Enapter is leverancier van electrolysters. Hun modulaire elektrolysers kunnen afzonderlijk of massaal worden ingezet voor elke hoeveelheid waterstof op locatie voor elke toepassing. Geïnspireerd door de verbluffende kostenreductie van zonnepanelen en microchips door standaardisatie en massaproductie, hebben we plug-and-play elektrolysers ontwikkeld die op grote schaal kunnen worden geproduceerd.