ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Wij zijn een leidende bouwer en O&M-partij voor grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp. Wij hebben reeds meer dan 1.500 zonne-energie installaties ontworpen en gerealiseerd met een totaalvermogen van ruim 250 MW.

Energiemanagement: haal het maximale uit uw zonne-installatie.

Energiemanagement

Een Energiemanagement systeem (EMS) biedt de oplossing voor bedrijven die hun opgewekte zonne-energie niet kwijt kunnen op het net. Het EMS zorgt ervoor dat uw stroomverbruik zoveel mogelijk gelijktijdig plaatsvindt met de momenten dat u energie opwekt. Dit kan door machines aan te zetten, heftrucks, auto’s of batterijen op te laden, of uw warm water voorraad op temperatuur te brengen.

 

Door uw zonne-installatie te combineren met andere technologieën is het mogelijk om meer rendement uit uw installatie te halen. ProfiNRG onderzoekt de mogelijkheden graag voor u. We controleren daarbij of er goede combinaties te maken zijn met:

 

Interesse?

ProfiNRG ontwerpt, realiseert en onderhoudt voor u het EMS bij uw zonne-installatie. Heeft u interesse om de mogelijkheden voor uw situatie te verkennen? Neem dan contact op met Berend Schols via waterstof@profinrg.nl. Kijk ook eens op onze LinkedIn-pagina, hier wordt regelmatig nieuwe content over dit onderwerp geplaatst.