030-265 8512 info@profinrg.nl

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Wij zijn een leidende bouwer en O&M-partij voor grootschalige zonne-energie installaties vanaf 250kWp en leverancier van totaalpakketten aan installateurs vanaf 100kwp.

Waterstofsystemen

ProfiNRG ontwerpt en levert waterstofsystemen voor diverse markten. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers en een modulaire opzet kunnen we onze systemen aan elke situatie aanpassen. Daarbij zijn we flexibel in het eindgebruik van de waterstof en gaan we slim om met de warmte uit het systeem. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw huis off-grid maken voor gas en electra. Een andere voorbeeld is de productie van waterstof als grondstof voor chemische processen:

ProfiNRG levert waterstof productie systemen aan Universiteiten en chemische fabrieken. Waterstof (H2) is een belangrijke grondstof in de chemie. De atomen worden bijvoorbeeld gebonden aan stikstof voor de productie van ammoniak (NH3). Een andere toepassing is binding aan koolstof voor de productie van synthetische brandstoffen, zoals methaan (CH4).

Lees ook het nieuwsbericht: Zelfvoorzienend tankstation voor groene waterstof in Utrecht Lage Weide

Interesse?

Bent u op benieuwd naar meer informatie over waterstofsystemen bij u thuis of in uw productieproces?
Neem dan contact op met Berend Schols via waterstof@profinrg.nl. Kijk ook eens op onze LinkedIn-pagina , hier wordt regelmatig nieuwe content over dit onderwerp geplaatst.