Kwaliteit

Investeert u in zonnepanelen, dan wilt u de juiste kiezen. Ook banken en verzekeraars stellen eisen aan de kwaliteit van alle materialen en van de installateur. Kies voor zonnepanelen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen, een fabrikant met heldere en haalbare garantievoorwaarden en een installateur met het keurmerk Zonnekeur.

Kwaliteit bij zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen is de afgelopen jaren nog verder verbeterd. Zo zijn veel fabrikanten de afgelopen 5 jaar overgegaan van stukproductie naar massaproductie. Vooral de grote fabrikanten hebben goede systemen voor kwaliteitscontrole. Hierdoor zijn er veel minder productiefouten dan voorheen.

Kwaliteit bij omvomers

Let bij uw omvormerkeuze niet alleen op het omzettingsrendement, maar ook op de technische levensduur. Omvormers maken ongeveer 10% van de systeemprijs uit. Kies daarom voor een omvormer van goede kwaliteit en een fabrikant die zijn garanties kan waarmaken.

Wij werken wereldwijd samen met toonaangevende fabrikanten. Daarnaast kiezen we de beste materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop. Een optimale balans tussen prijs, prestaties en kwaliteit is voor ons een vereiste. Met ProfiNRG weet u dan ook precies waar u aan toe bent.

Klik hier voor alle documentatie van onze producten, waaronder datasheets en garantieverklaringen.

 

Zonnepanelen

- Door banken erkende zonnepaneelproducenten
- Garanties van financieel sterke partijen
- Zeer goede testresultaten (Photon)
- Bestand tegen amoniak en zoutcorrosie
- Verzekerde garanties

 

 

Omvormers

- Hoge rendementen (Eur. Efficiency 98.3%, Max. Efficiency 98,6%)
- Standaard voorzien van klasse II overspanningsbeveiliging
   AC en DC (Bliksembeveiliging)
- Zeer goede Photontestresultaten:
   SUN2000-20KTL: A+/A+ bij gemiddelde en hoge instraling