Utrecht, Nederland

PV-projecten in Burkina Faso

Onze directeur Bert van Woudenberg is begin januari in Burkina Faso geweest om daar mee te helpen met de realisatie van een aantal PV-projecten.

Bert: “Ik ben blij dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan een aantal zonnepaneel projecten in Burkina Faso.
Het was een geweldige ervaring om met een aantal lokale mensen, onder leiding van Anco van Bergeijk, samen te werken.
We hebben hier een aantal radiostations en een school van zonnepanelen en accusystemen voorzien, zodat deze installaties volledig stand-alone kunnen draaien.
Met materiaal van ProfiNRG en mankracht van Van Beusekom Harmelen zijn hier mooie dingen gebeurd met dankbare mensen als eindresultaat.”

PV-projecten in Burkina Faso

PV-projecten in Burkina Faso. Onze directeur Bert van Woudenberg is begin januari in Burkina Faso geweest om daar mee te helpen met de realisatie van een aantal PV-projecten.Bert: “Ik ben blij dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan een aantal zonnepaneel projecten in Burkina Faso. Het was een geweldige ervaring om met een aantal lokale mensen, onder leiding van Anco van Bergeijk, samen te werken. We hebben hier een aantal radiostations en een school van zonnepanelen en accusystemen voorzien, zodat deze installaties volledig stand-alone kunnen draaien. Met materiaal van ProfiNRG en mankracht van Van Beusekom Harmelen zijn hier mooie dingen gebeurd met dankbare mensen als eindresultaat.”Fotocredits: B-Twien Clicks | Film & Photo

Geplaatst door Profinrg op Dinsdag 22 januari 2019

Fotocredits: B-Twien Clicks | Film & Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.