Uitgelicht

Melkveehouderij Drunen
762 zonnepanelen
255 kWp
104.500 kg CO2 besparing

De keuze van Zuivelboerderij De Kern voor ProfiNRG:

“Deskundigheid van A tot Z”

“Ik wil graag met onze zuivelboerderij mee in de duurzame ontwikkelingen. Dat doe ik voor mezelf, de consument en afnemers. Met onze melkkoeien produceer ik CO2-neutraal en met onze zonnepanelen lever ik nu zelfs stroom af aan het net. Op die manier draag ik bij aan het opwekken van duurzame energie voor de consument.

Via FrieslandCampina kwam ik in contact met Wind Unie en zij hadden zeer goede ervaringen met ProfiNRG. Door de goede advisering en gunstige business case koos ik voor ProfiNRG voor het realiseren van een project op het dak van onze stallen.

Er volgde daarna best lang en gecompliceerd traject. Toch merkte ik al snel dat ik met een heel professionele partij in zee was gegaan, want de medewerkers van ProfiNRG loodsten me er perfect doorheen. Wat ik ook een meerwaarde vond? De agrarische achtergrond van de projectleider. Dat gaf mij veel vertrouwen. Hij had deskundigheid van a tot z. Exact op mijn 50e verjaardag ging de PV-installatie in werking. Een mooi cadeau, want het eindresultaat mag er absoluut wezen.”

Gertoin van Dal, zuivelboerderij De Kern in Drunen