Maak kans op een spellenpakket t.w.v. 100,-

RMV Sinterklaas winactie

Maak kans op een fantastisch spellenpakket t.w.v. 100,-

Wil je kans maken op het spellenpakket, laat dan hier je gegevens achter. Zaterdag 2 december trekken we de winnaar en sturen het pakket naar het opgegevens adres. We verwachten dat je deze dan op of voor pakjesavond in huis hebt.

Deze actie loopt van 28 november t/m 2 december 2023.

Duurzame energieoplossingen voor agrariërs

Boerenverstand van zonne-energie

Boerderij met zonnepanelen

Als melkveehouder beschikt u over grote stallen en schuren. Het oppervlak is vaak voldoende om met een zonne-installatie uw hele energiejaarverbruik op te wekken. De meeste daken zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Benieuwd naar uw businesscase? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Blijven boeren met Agri-Solar

U erkend het voordeel van zonnepanelen, maar wilt hier geen kostbare landbouwgrond aan opgeven. Dan is Agri-Solar (Agri-PV) een goede oplossing. Wij plaatsen de zonnepanelen vertikaal, met voldoende tussenruimte voor bijvoorbeeld maaibewegingin of grazende dieren. Ondertussen wekt u uw eigen energie op met een mooi aantal zonnepanelen.

Benieuwd of uw perceel geschikt is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Slim geld verdienen met een batterij

Grootschalige batterijsystemen maken het mogelijk om (duurzame) energie op te slaan en weer af te tappen wanneer dat nodig is. Zo blijft u baas over uw eigen energie.

Benieuwd of een batterij bij u de oplossing is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Grond inzetten voor een zonnepark

Zonne-energie is van groot belang om de klimaatdoelstellingen te realiseren. Zon op daken alleen is hiervoor helaas onvoldoende. Er zijn dus zonneparken nodig.

Grond in Nederland is schaars en waardevol. Wij vinden dat we daarom op een intelligente wijze met het gebruik van deze grond moeten omgaan. Lagere kwaliteit agrarische gronden zijn dan ook hard nodig.

Benieuwd of uw perceel geschikt is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Spreekt onze oplossing u aan

Mag ik u helpen?

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of interesse? Neem dan contact op met mij via +0303410990 of mail naar simon@profinrg.nl. 

We denken graag met u mee in slimme oplossingen. Volg ons ook op LinkedIn

Simon
Simon Vermeltfoort