Profinrg ook voor subsidie-aanvragen

ProfiNRG helpt met

SDE++ aanvraag

Ontdek de kracht van ProfiNRG

Terugbelverzoek

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

 

CO2-reductie met SDE++ subsidie

De SDE++ 2021 start op 5 oktober 2021 en sluit op 11 november 2021. Deze regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie.

In de subsidieregeling concurreren vele technologieën om toekenning van de SDE++ subsidie; denk aan energie opwekking uit zon, wind, water, biomassa of geothermie, aquathermie, warmtepompen, en waterstofproductie. De goedkoopste technieken krijgen het geld, zodat de meeste CO2-reductie per euro subsidie wordt gerealiseerd. In de voorlichtingsfilm SDE++ van het RVO ziet u in heldere stappen hoe de SDE++ werkt.

 

Subsidie aanvraag SDE bij ProfiNRG

Om de kans op toekenning van SDE++ subsidie te maximaliseren, is het zaak een goede balans te vinden tussen de hoogte van de gevraagde subsidie en de te realiseren CO2-reductie. Hoe lager het gevraagde subsidiebedrag, des te meer kans op toekenning, maar minder rendement. Hoe hoger het gevraagde subsidiebedrag, des te meer mogelijk rendement, maar minder kans op toekenning. Profiteer van de onze uitgebreide ervaring met het verkrijgen van SDE subsidies. Wij helpen u graag!  Wees er op tijd bij!

Bel ons op 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak of download hieronder het machtigingsformulier.

Ruim 10 jaar ervaring

ProfiNRG realiseert grote zonne-installaties op daken, kassen en op grond. Wij staan voor de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.

 

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Rekenvoorbeeld 

Om een indruk te geven van de mogelijkheden leveren wij voor grotere daken graag een rekenmodel
op maat. Bel 030 – 341 09 90 voor vrijblijvend advies.

“Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”