030-265 8512 info@profinrg.nl

SDE ++ subsidie 2021

ProfiNRG helpt u met uw aanvraag

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

 

SDE++ subsidie aanvragen voor uw zonnepanelen

In hoofdlijnen komt het erop neer dat naast energie opwekking uit zon, wind, water, biomassa of geothermie, de SDE regeling nu ook geldt voor aquathermie, warmtepompen, waterstofproductie en de daglichtkas. Om deze verschillende technologieën goed te kunnen vergelijken, zal bij de SDE++ aanvraag worden gekeken naar de CO2 reductie.

Een ander belangrijk verschil is dat de SDE subsidie voortaan slechts 1x per jaar aangevraagd kan worden. Wees er dus op tijd bij! 

Subsidie aanvraag SDE bij ProfiNRG

ProfiNRG staat voor: de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, een gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.
Dus, zoekt u een gerenommeerde partij en wilt u een scherpe offerte? Bel dan 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak en download hieronder het machtigingsformulier.

Ruim 10 jaar ervaring met SDE subsidie

De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agro-sector. Inmiddels realiseren wij grote zonne-installaties op daken, kassen en op grond (waaronder ook zon op erf). Daarnaast verzorgt ProfiNRG al meer dan 10 jaar SDE subsidieaanvragen. Profiteer van onze kennis en ervaring

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Emissiereductie met SDE++ subsidie

Met de subsidieregeling wil de overheid zo efficiënt mogelijk emissiereductie realiseren. De goedkoopste technieken krijgen het geld, zodat de meeste CO2-reductie per euro subsidie wordt gerealiseerd. Om de kans op toekenning van SDE++ subsidie te maximaliseren, is het het zaak hier een goede balans in te vinden. ProfiNRG heeft uitgebreide ervaring met het verkrijgen van SDE subsidies. Wij helpen u graag!

Rekenvoorbeeld 

Om een indruk te geven van de mogelijkheden, hebben wij onderstaand rekenmodel voor uw uitgewerkt. Voor grotere daken leveren we graag een rekenmodel op maat. Bel 030 – 341 09 90 voor vrijblijvend advies.

“Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”