030-265 8512 info@profinrg.nl

PROFiNRG VOOR AGRO

Boerenverstand van

zonne-energie

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

 

Scherpe offerte voor zonnepanelen met SDE+ subsidie

Wij realiseren ons dat de aanschaf van een grote zonne-stroominstallatie een flinke investering vraagt. Met onze uitgekiende oplossingen kunnen wij u een systeem aanbieden met een hoog rendement en korte terugverdientijd. Investeer nu in de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zekerheid
ProfiNRG staat voor: de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, een gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.
Dus, zoekt u een gerenomeerder partij en wilt u een scherpe offerte? Bel dan 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak

Ruim 10 jaar ervaring

De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agro-sector. Imiddels realiseren wij grote zonne-installaties op daken, kassen en op grond (waaronder ook zon op erf). Daarnaast verzorgt ProfiNRG al meer dan 10 jaar SDE subsidieaanvragen. Profiteer van onze kennis en ervaring

Installatie op maat
ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaan-gevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Veiligheid & Kwaliteit

Gecertificeerde installateur
Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL) om de best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren.
Veiligheid boven alles. Zo nemen wij bij de schouw ook vast de veiligheidspunten met u door. Hierbij kijken we welke risico’s er zijn en wat er aan (val)beveiliging nodig is. Wie veilig werkt, werkt beter!

“Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”