PROFiNRG VOOR BEDRIJVEN

Professioneel in

zonne-energie

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten. Wij werken rechtstreeks in opdracht van grootzakelijke bedrijven, overheden, bouw- en installatiebedrijven, of in opdracht van ontwikkelaars.

SCHERPE OFFERTE VOOR ZONNEPANELEN MET SDE++ SUBSIDIE

 

Wij realiseren ons dat de aanschaf van een grote zonne-stroominstallatie een flinke investering vraagt. Met onze uitgekiende oplossingen kunnen wij u een systeem aanbieden met een hoog rendement en korte terugverdientijd. Investeer nu in de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


Zekerheid

ProfiNRG staat voor: de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, een gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.

Dus, zoekt u een gerenomeerder partij en wilt u een scherpe offerte? Bel dan 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak.

Ruim 10 jaar ervaring

De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agro-sector. Imiddels realiseren wij grote zonne-installaties op daken, kassen en op grond (waaronder ook zon op erf). Daarnaast verzorgt ProfiNRG al meer dan 10 jaar SDE subsidieaanvragen. Profiteer van onze kennis en ervaring.

 

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaan-gevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Veiligheid & Kwaliteit

Gecertificeerde installateur

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen om de best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren, zoals Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL.

 

Veiligheid boven alles

Zo nemen wij bij de schouw ook vast de veiligheidspunten met u door. Hierbij kijken we welke risico’s er zijn en wat er aan (val)beveiliging nodig is. Wie veilig werkt, werkt beter!