SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN VOOR ZONNEPANELEN OP UW KAS

Geef uw kas een 2e leven en vorm uw kas om tot energiecentrale. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat ons gratis uw SDE ++ subsidie aanvragen. Stuur hiervoor onderstaand machtigingsformulier naar corina@profinrg.nl.
De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agro-sector. Wij realiseren zonne-installaties op daken, kas en op grond (waaronder ook kleine erfprojecten). ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Direct contact

Bel 030 341 09 90 voor vrijblijvend advies of een afspraak

Vragen over de SDE++? Neem contact op:

Download hier het machtigingsformulier. Hiermee vragen wij vrijblijvend uw SDE++ subsidie aan. Lukt het invullen niet helemaal, wij helpen u graag, bel 030-341 09 90.

SLIMME OPLOSSING

Een kas heeft een constructie die in de basis niet bedacht is om er een PV-systeem op te leggen. ProfiNRG heeft voor Zonnewijzer B.V. een innovatief montagesysteem ontwikkeld, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezige constructie. Het glas wordt verwijderd en de zonnepanelen worden in het door ons ontwikkelde profielsysteem geschoven, dat op de bestaande roeven wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een degelijke constructie, waarvan de bouwkosten heel gunstig uitvallen. Grofweg kun je stellen dat de prijsstelling vergelijkbaar is met de kosten voor normale, grondgebonden zonne-energie installaties van vergelijkbare omvang.

 

Als glastuinbouwer beschikt u over een potentiele energiecentrale die extra inkomen op kan leveren.

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst meer informatie wilt. Vul het Quickscan formulier in. Op basis van deze gegevens kijken we of uw locatie kans van slagen heeft en nemen op korte termijn contact met u op.

TWEEDE LEVEN

Geef uw kas een tweede leven en creëer extra inkomen uit zonne-panelen, zonder te investeren. Sunvest, onze dochteronderneming, kan namelijk de investering voor haar rekening nemen.
Haalbaarheidsstudie
Om te beoordelen of uw kas geschikt is, voeren wij samen met u een haalbaarheidsstudie uit. Mocht uw kas geschikt zijn, gaan wij graag verder met u in gesprek zodat u precies weet wat Zon op Kas voor u kan betekenen.
Interesse?
Heeft u meer dan 4 hectare kas ter beschikking en heeft u interesse in onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lennart Kips. Bel 030 - 341 09 13 of mail naar lennart@sunvest.nl.

Creëer extra inkomen uit
zonnepanelen, zonder te investeren.

 

Wilt u ook profiteren van zonnepanelen, maar niet zelf investeren?
Neem dan contact met ons op via 030 - 341 09 13 of mail:

TOP