ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Wij zijn een leidende bouwer en O&M-partij voor grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp. Wij hebben reeds meer dan 1.500 zonne-energie installaties ontworpen en gerealiseerd met een totaalvermogen van ruim 250 MW.

Solar carports

Het installeren van solar carports op parkeerplaatsen kan een goed alternatief zijn voor zonne-energie op daken of land. Voordelen hiervan zijn onder andere:

1. Efficiënt gebruik van de ruimte

Omdat solar carports worden geïnstalleerd op reeds bestaande parkeerplaatsen, zijn ze zeer efficiënt in het gebruik van de ruimte.

2. Lagere kosten

Net als op het dak en op de grond gemonteerde zonnesystemen, minimaliseren parkeeroverkappingen met zonnepanelen de energiekosten, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor bedrijven of woongebouwen.

3. Flexibel en aanpasbaar

Zonnecarports zijn gemakkelijk aanpasbaar in termen van hoek, vorm, grootte en kleur. Daarnaast is het mogelijk om een ​​oplaadpoort voor EV (elektrische voertuigen) te integreren.

4. Gemakkelijk te onderhouden

Het onderhouden van een parkeerplaats wordt gemakkelijker wanneer u een parkeeroverkapping op zonne-energie installeert, omdat ze regen en sneeuw van de auto’s kunnen afvoeren. Ook onderhoud aan de zonnepanelen vergt niet veel inspanning.

 

Interesse in solar carports?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van solar carports en om een ​​offerte te ontvangen.
Bel 030-265 8512 of mail naar bas@profinrg.nl. Op de hoogte blijven van onze projecten en innovaties? Volg ons op LinkedIn.