PROFiNRG – zonnepanelen

De beste zonnepanelen

voor uw project

Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten.
Voor onze zonnepanelen werken we alleen samen met Tier1 fabrikanten, zo verzekeren wij u van de beste kwaliteit.

Suntech

Suntech, opgericht in 2001, is wereldwijd een bekende fotovoltaïsche fabrikant en al 21 jaar toegewijd aan R&D en de productie van kristallijn silicium zonnecellen en zonnepanelen. Het bedrijf heeft zijn verkoopgebieden verspreid over meer dan 100 landen en regio’s in de wereld, en de cumulatieve historische zendingen overschrijden inmiddels de 30 GW. Om ervoor te zorgen dat elke Suntech-module een betere duurzaamheid heeft, zelfs in ruwe omgevingen zoals woestijn, boerderij, kustlijn, hebben we niet alleen een autocontroleproces, maar leveren we ze ook aan wereldberoemde externe testorganisaties voor strengere tests.

JA Solar

JA Solar is opgericht in 2005. De activiteiten van het bedrijf variëren van siliciumwafels, cellen en zonnepanelen tot complete fotovoltaïsche energiesystemen, en haar producten worden verkocht aan 135 landen en regio’s. Op basis van haar voortdurende technologische innovatie, gezonde financiële toestand, gevestigde wereldwijde verkoop- en klantenservicenetwerk, is JA Solar zeer erkend door gezaghebbende verenigingen in de industrie als een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige PV-producten.

trina solar zonnepanelen

Trina Solar

Trina Solar is een wereldwijd toonaangevende leverancier van fotovoltaïsche (PV) modules en slimme energieoplossingen en levert PV-producten, -toepassingen en -diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Trina’s missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten behoeve van de hele mensheid. In juni 2021 heeft Trina Solar wereldwijd meer dan 77 GW aan zonnepanelen geleverd en staat het op de lijst van “Top 500 particuliere ondernemingen in China”. Trina Solar heeft wereldwijd meer dan 5,5 GW aan zonne-energiecentrales op het net aangesloten.