PROFINRG - ÜBER UNS

Renewable
Energy Professionals

Talent gesucht

Wij zoeken mensen die zich willen ontwikkelen en hun vaardigheden willen toepassen om mee te bouwen aan een leefbare wereld. Als je groen denkt, horen we graag van je! Staat jouw profiel niet tussen de vacatures? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@profinrg.nl.

Wir haben derzeit folgende Stellen zu besetzen:

are you our new

Servicemonteur zonne-energie systemen (M/V)

Wil jij je jezelf ontwikkelen, bijdragen aan complexe projecten én aan de energietransitie? Kom werken in ons snel groeiende bedrijf.
Vanwege de aanhoudende groei en toenemende complexiteit van onze projecten zijn wij op zoek naar een Servicemonteur. Hierbij zorg je voor het technisch optimaal functioneren van al onze zonne-energiesystemen. ProfiNRG is een snel groeiend bedrijf met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

are you our new

Manager Projects Solar Energy

Vanwege de groei door invulling op de internationale ambities op het gebied van grootschalige grondgebonden systemen (Benelux, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië), zijn wij op zoek naar een getalenteerde Manager Projecten Zonne-energie.  

Als Manager Projecten geef je leiding aan het team projectleiders dak (6 fte), logistiek (4 fte), projectmanagement grond (8 fte) en assetmanagement dak en grond (4fte). Je doel is om de internationale groei (van 100 naar 200 mio. EUR de komende 3-5 jaar) te professionaliseren en te managen. Als Manager Projecten rapporteer je aan de Directeur Techniek en maak je deel uit van het MT.

are you our new

(Technical) Asset manager

Wil jij je jezelf ontwikkelen, bijdragen aan complexe projecten én aan de energietransitie? Kom werken in ons snel groeiende bedrijf.

 

Vanwege de aanhoudende groei van onze projecten zijn wij op zoek naar een (technisch) assetmanager die het portfolio van een van onze grootste klanten kan vertegenwoordigen. Als assetmanager ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van al hun zonne-energiesystemen. ProfiNRG is een snel groeiend bedrijf met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.