Zonnepanelen

PROFINRG OOK VOOR SUBSIDIE-AANVRAGEN

ProfiNRG verzorgt gratis
uw SDE++ aanvraag

Verduurzamen met zonne-energie?

Profiteer van financiële ondersteuning!

Zonnepanelen met SDE++ subsidie

Zonnepanelen zijn een logische stap als u uw bedrijf wilt verduurzamen. Denkt u eraan om uw installatie binnen 2 jaar aan te schaffen? Vraag dan de SDE++-subsidie aan en ontvang 15 jaar financiële ondersteuning. Na toekenning heeft u 1,5 jaar de tijd om de installatie te realiseren.

Het budget voor subsidieregeling SDE++ 2024 is verhoogd tot 11,5 miljard euro. De regeling opent 10 september en kent voor het eerst extra geld toe voor zonnepanelen op zwakke daken en natuurinclusieve zonneparken.

We kunnen nu alvast uw aanvraag voorbereiden, zodat we deze direct bij openstelling op het juiste moment kunnen indienen. Per jaar is er maar 1 subsidieronde, loop deze niet mis.

In 3 stappen naar een succesvolle SDE++ aanvraag

1. Vrijblijvend adviesgesprek: we nemen uw situatie door en adviseren u over de beste opties voor uw zonne-installatie.

2. Machtigingsformulier: stuur het getekende machtigingsformulier naar ons op (indien nodig voorzien van een ingevulde eigenaarsverklaring).

3. Indienen aanvraag: wij vragen de transportindicatie aan bij uw netbeheerder en dienen bij de start van de SDE-ronde uw aanvraag kosteloos in. De SDE komt op uw naam te staan.

Wij vragen gratis de SDE++ voor u aan!

Openstellingsrondes sde++ 2024

DatumFasegrenzen
10 september 9.00 uur – 16 september 17.00 uur75 euro per ton CO2
16 september 17.00 uur – 23 september 17.00 uur150 euro per ton CO2
23 september 17.00 uur – 30 september 17.00 uur225 euro per ton CO2
30 september 17.00 uur – 7 oktober 17.00 uur300 euro per ton CO2
7 oktober 17.00 uur – 10 oktober 17.00 uur400 euro per ton CO2

SDE in de praktijk

De regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) richt zich op grootschalige uitrol van technieken die hernieuwbare energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen (CO2) verminderen.

In de voorlichtingsfilm SDE++ van het RVO ziet u in heldere stappen hoe de SDE++ werkt. In de nieuwe regeling wordt onderscheid gemaakt tussen zonnepanelen op grond en zonnesystemen op water. 

Van plan om dit jaar een SDE++ project te starten? Als u onderstaande machtiging naar ons stuurt, bereiden wij uw aanvraag voor zodat we bij het opengaan van de subsidie uw aanvraag volledig en op tijd kunnen indienen. Het ingevulde machtigingsformulier kunt u sturen naar corina@profinrg.nl

Over ons

Waarom ProfiNRG?

Nederlandse bouwer met technische kennis

ProfiNRG is financieel gezond en dé leidende Nederlandse bouwer als het gaat om EPC en O&M van grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp. Wij werken met toonaangevende fabrikanten, gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Uw partner van A tot Z

Een zonnestroomsysteem van ProfiNRG heeft als voordeel dat wij het complete proces verzorgen: van SDE-subsidieaanvraag, ontwerp en planning tot montage en nazorg. De betrokkenheid van onze ervaren engineers en projectmanagers houdt niet op bij de plaatsing van een PV-systeem. Voor een goed werkend systeem en een zo hoog mogelijk rendement zijn service en onderhoud essentieel. Daarom staat onze afdeling Service & Onderhoud voor u klaar.