Zonnepanelen

PROFINRG OOK VOOR SUBSIDIE-AANVRAGEN

ProfiNRG verzorgt gratis
uw SDE++ aanvraag

Verduurzamen met zonne-energie?

Profiteer van financiële ondersteuning!

Zonnepanelen met SDE++ subsidie

Zonnepanelen zijn een logische stap als u uw bedrijf wilt verduurzamen. Denkt u eraan om uw installatie binnen 2 jaar aan te schaffen? Vraag dan de SDE++-subsidie aan en ontvang 15 jaar financiële ondersteuning. Na toekenning heeft u 1,5 jaar de tijd om de installatie te realiseren.

Wanneer de SDE++ 2024 ronde opent is op dit moment nog niet bekend. We kunnen alvast uw aanvraag voorbereiden. Zodat we deze op dag 1 in kunnen dienen. Per jaar is er maar 1 subsidieronde, loop deze niet mis.

In 3 stappen naar een succesvolle SDE++ aanvraag

1. Vrijblijvend adviesgesprek: we nemen uw situatie door en adviseren u over de beste opties voor uw zonne-installatie.

2. Machtigingsformulier: stuur het getekende machtigingsformulier naar ons op (indien nodig voorzien van een ingevulde eigenaarsverklaring).

3. Indienen aanvraag: wij vragen de transportindicatie aan bij uw netbeheerder en dienen bij de start van de SDE-ronde uw aanvraag kosteloos in. De SDE komt op uw naam te staan.


Wij vragen gratis de SDE++ voor u aan!

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of quick scan?

Bel ons dan op 030 341 09 90 of vul het contactformulier in.

Vraag voor mij SDE aan:

SDE in de praktijk

De regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) richt zich op grootschalige uitrol van technieken die hernieuwbare energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen (CO2) verminderen.

In de voorlichtingsfilm SDE++ van het RVO ziet u in heldere stappen hoe de SDE++ werkt. In de nieuwe regeling wordt onderscheid gemaakt tussen zonnepanelen op grond en zonnesystemen op water. 

Van plan om dit jaar een SDE++ project te starten? Als u onderstaande machtiging naar ons stuurt, bereiden wij uw aanvraag voor zodat we bij het opengaan van de subsidie uw aanvraag volledig en op tijd kunnen indienen. Het ingevulde machtigingsformulier kunt u sturen naar corina@profinrg.nl

Over ons

Waarom ProfiNRG?

Nederlandse bouwer met technische kennis

ProfiNRG is financieel gezond en dé leidende Nederlandse bouwer als het gaat om EPC en O&M van grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp. Wij werken met toonaangevende fabrikanten, gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Uw partner van A tot Z

Een zonnestroomsysteem van ProfiNRG heeft als voordeel dat wij het complete proces verzorgen: van SDE-subsidieaanvraag, ontwerp en planning tot montage en nazorg. De betrokkenheid van onze ervaren engineers en projectmanagers houdt niet op bij de plaatsing van een PV-systeem. Voor een goed werkend systeem en een zo hoog mogelijk rendement zijn service en onderhoud essentieel. Daarom staat onze afdeling Service & Onderhoud voor u klaar.