Profinrg ook voor subsidie-aanvragen

ProfiNRG helpt met uw

SDE++ aanvraag

Ontdek de kracht van ProfiNRG

Terugbelverzoek

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties in het MKB, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

Wij werken uitsluitend voor bedrijven.

Zonnepanelen met SDE++ subsidie

Op dit moment is het zonder subsidie nog niet mogelijk om een rendabele zonne-installatie te bouwen. Daarom is het cruciaal om SDE++ subsidie aan te vragen. Denkt u er over na om de komende 2 jaar zonnepanelen aan te schaffen, dan is het slim om alvast SDE++ aan te vragen. Na toekenning heeft u 2 jaar de tijd om de installatie te realiseren. Per jaar is er 1 subsidieronde, dus wees er op tijd bij!

De SDE++ 2022 ronde opent 28 juni 2022 en sluit op donderdag 6 oktober. Dit jaar is er een budget van 13 miljard euro beschikbaar. SDE is uitsluitend voor bedrijven.

In 3 stappen naar een succesvolle SDE++ aanvraag

1. In een vrijblijvend advies-gesprek nemen we uw situatie door en adviseren wij u over de voor u beste zonne-installatie.

2. U stuurt de getekende machtiging naar ons op. Indien nodig voorzien van een ingevulde eigenaarsverklaring.

3. Wij vragen de transportindicatie aan bij uw netbeheerder en dienen bij de start van de SDE ronde uw aanvraag in. De SDE komt op uw naam te staan!

 

  Ontvang het machtigingsformulier in je mailbox

  SDE in de praktijk

  De regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) richt zich op grootschalige uitrol van technieken die hernieuw-bare energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen (CO2) verminderen.

  In de voorlichtingsfilm SDE++ van het RVO ziet u in heldere stappen hoe de SDE++ werkt. In de nieuwe regeling wordt onderscheid gemaakt tussen zonnepanelen op grond en zonnesystemen op water. 

  De SDE++ 2022 ronde opent 28 Juni en sluit 6 oktober. Dit jaar is er een budget van 13 miljard euro beschikbaar.

  Van plan om dit jaar een SDE++ project te starten? Als u onderstaande machtiging naar ons stuurt, bereiden wij uw aanvraag voor zodat we bij het opengaan van de subsidie uw aanvraag volledig en op tijd kunnen indienen. Het ingevulde machtigingsformulier kunt u sturen naar corina@profinrg.nl
   

  Wilt u  een vrijblijvend adviesgesprek of quick scan?

  Bel ons dan op 030 341 09 90 of vul het contactformulier in boven aan deze pagina.

   

  Fasebedragen 

  Ruim 10 jaar ervaring

  ProfiNRG realiseert grote zonne-installaties op daken, kassen en op grond.
  Wij staan voor de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement
  op uw investering.

  Maak gebruik van onze kennis en ervaring

  ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en
  verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak
  en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

  Bel voor vrijblijvend advies 030 341 09 90 of vul het contactformulier in boven
  aan deze pagina.

  hellende daken

  “Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”