PROFINRG OOK VOOR SUBSIDIE-AANVRAGEN

ProfiNRG verzorgt gratis
uw SDE++ aanvraag
De SDE loop nog:

0 Dagen
0 Uren
0 Minuten
0 Seconds

Profiteer van financiele ondersteuning

Zonnepanelen met SDE++ subsidie

Zonnepanelen met SDE++ subsidie

U wilt uw bedrijf verduurzamen. Zonnepanelen zijn dan een logische stap. Met SDE++ krijgt u tevens 15 jaar financiele ondersteuning. Dit jaar is het maximale subsidiebedrag hoger dan voorgaande jaren, tegen de verwachting in. Daarom is het verstandig om nu SDE++ subsidie aan te vragen.
Vooral als u binnen nu en 2 jaar zonnepanelen aan denkt te schaffen. Na toekenning heeft u 1,5 jaar de tijd om de installatie te realiseren. Per jaar is er maar 1 subsidieronde, dus wees er op tijd bij!

In 3 stappen naar een succesvolle SDE++ aanvraag

1. In een vrijblijvend adviesgesprek nemen we uw situatie door en adviseren wij u over de beste opties voor uw zonne-installatie.

2. U stuurt het getekende machtigingsformulier naar ons op, indien nodig voorzien van een ingevulde eigenaarsverklaring.

3. Wij vragen de transportindicatie aan bij uw netbeheerder en dienen bij de start van de SDE ronde uw aanvraag in. De SDE komt op uw naam te staan.

Wij vragen de SDE++ kosteloos voor uw aan!

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of quick scan?

Bel ons dan op 030 341 09 90 of vul het contactformulier in.

Vraag voor mij SDE aan:

SDE in de praktijk

De regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) richt zich op grootschalige uitrol van technieken die hernieuw-bare energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen (CO2) verminderen.

In de voorlichtingsfilm SDE++ van het RVO ziet u in heldere stappen hoe de SDE++ werkt. In de nieuwe regeling wordt onderscheid gemaakt tussen zonnepanelen op grond en zonnesystemen op water. 

De SDE++ 2023 ronde opent 5 september en loopt tot 5 oktober. Dit jaar is er een budget van 8 miljard euro beschikbaar.

Van plan om dit jaar een SDE++ project te starten? Als u onderstaande machtiging naar ons stuurt, bereiden wij uw aanvraag voor zodat we bij het opengaan van de subsidie uw aanvraag volledig en op tijd kunnen indienen. Het ingevulde machtigingsformulier kunt u sturen naar corina@profinrg.nl

 

Over ons

Waarom ProfiNRG?

Ruim 10 jaar ervaring

ProfiNRG realiseert grote zonne-installaties op daken, kassen en op grond. Wij staan voor de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.