Boeren gezin met zonnepanelen

ENERGIEOPLOSSINGEN VOOR AGRARIËRS EN TUINDERS

Boeren verstand van
zonne-energie

Energie-oplossingen voor agrariërs

In 3 stappen weer baas over je energierekening

3 stappen

Duurzame energie heeft de toekomst en biedt daarnaast ook nog eens financieel voordeel!

Als je plannen hebt om te verduurzamen, denk dan ook zeker aan de 3-slag zonnepanelen, batterij-opslag en energie handel.
Als je energie opwekt met zonnepanelen en/of een windmolen en dit combineert met een batterijsysteem, word je weer baas over jouw energierekening. Er ontstaat een heel nieuw verdienmodel met slim inkopen en verkopen van jouw eigen energie in 3 stappen:

1. Zonnepanelen wekken duurzame energie op.
2. Met een batterij systeem sla je energie op, op momenten van overschot.
3. Met een energiemanagementsysteem handel je automatisch op de energiemarkt.

Met deze oplossing ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, verminder je je energiekosten en creëer je extra inkomsten door de in- en verkoop van energie op de lucratieve energiemarkt.

Denken in mogelijkheden

ProfiNRG heeft zijn wortels in de agrarische sector. Zo hebben wij al veel grote zonne-installaties gerealiseerd op daken, grond en op kassen bij boeren bedrijven.

Meer weten over onze duurzame en winstgevende oplossingen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek vandaag nog hoe jij kunt profiteren!
Bel 030 341 0990 of mail naar sales@profinrg.nl

Daarnaast verzorgen wij al meer dan 10 jaar SDE-subsidieaanvragen voor agrariërs.

Juist nu

Kansen voor Agrariërs

Slim geld verdienen met een batterij

Grootschalige batterijsystemen maken het mogelijk om (duurzame) energie op te slaan en weer af te tappen wanneer dat nodig is. Zo blijft u baas over uw eigen energie.

Een greep uit de voordelen:
- Profiteer van negatieve stroomprijzen
- Verdien op het stabiliseren van het energienet
- Haal meer uit uw netaansluiting

Benieuwd of een batterij bij u de oplossing is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Zonnepanelen op uw dak(en)

Als agrariër beschikt u meestal over grote stallen en schuren. Het oppervlak is vaak voldoende om met een zonne-installatie uw hele energiejaarverbruik op te wekken. De meeste daken zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Benieuwd naar uw businesscase? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Zonnepanelen op uw grond

Zonne-energie is van groot belang om de klimaatdoelstellingen te realiseren. Zon op daken alleen is hiervoor helaas onvoldoende. Er zijn dus zonneparken nodig.

Grond in Nederland is schaars en waardevol. Wij vinden dat we daarom op een intelligente wijze met het gebruik van deze grond moeten omgaan.

Het betrekkelijk nieuwe Agri-PV biedt mooie kansen, zo blijft u de grond gebruiken maar wekt u ook groene energie op.

Benieuwd of uw perceel geschikt is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Zonnepanelen op kassen

Zonnepanelen op kassen bieden tuinbouwbedrijven een boeiende mogelijkheid om duurzame energie op te wekken. De voortdurende technologische ontwikkelingen maken dit voor een steeds grotere groep bedrijven haalbaar. ProfiNRG is specialist op dit gebied en helpt u verder, ook als u van uw kas een energiebron wilt maken.

Of het nu gaat om landbouwgrond, daken of kassen, als u over deze ruimtes beschikt en zonnepanelen wilt installeren, dan staan wij klaar om u te helpen investeren in de toekomst van uw bedrijf. We begrijpen dat het aanschaffen van een grote zonnestroominstallatie een serieuze investering is. Daarom bieden we u slimme oplossingen met een hoog rendement en een korte terugverdientijd, en we begeleiden u graag bij het maken van de beste keuze.

Benieuwd naar uw businesscase? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Luttelgeest kas
Demis2

Spreekt onze oplossing u aan

Mag ik u helpen?

Bij ProfiNRG kunt u als agrariër rekenen op de allerbeste technische oplossingen, uitstekende garantievoorwaarden, aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, de hoogste energieopbrengst in kilowattuur (kWh), en het beste rendement op uw investering. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een succesvolle overstap naar zonne-energie.

Op zoek naar een gerenommeerde partij en een scherpe offerte? Neem dan contact op met mij via +0303410990 of mail naar demis@profinrg.nl. 

Financiering via Zonlease

ZonLease is een financial leaseproduct voor de financiering van zonnepaneleninstallaties op de zakelijke markt.

ZonLease is speciaal ontwikkeld voor kleinere zonne-energieprojecten met een omvang van 50.000 tot 400.000 euro. Bij deze financieringsvorm is ZonLease de koper van het zonnestroomsysteem, om die vervolgens ter beschikking van de ondernemer te stellen. 

Stalling van der linden