Zonnepanelen voor agrariërs

Boerenverstand van

zonne-energie

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

 

Zonnepanelen op landbouw grond, daken en kassen

Bent u in het bezit van landbouw grond, daken of kassen waar uw zonnepanelen op wilt plaatsen? Samen met ProfiNRG kunt u deze stap zetten als agrariër. Wij realiseren ons dat de aanschaf van een grote zonne-stroominstallatie een flinke investering vraagt. Met onze uitgekiende oplossingen kunnen wij u een systeem aanbieden met een hoog rendement en korte terugverdientijd. Investeer nu in de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zonnepanelen voor agrariërs

ProfiNRG staat voor: de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, een gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering als agrariër.

Dus, zoekt u een gerenommeerde partij en wilt u een scherpe offerte? Bel dan 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak

Boerderij met zonnepanelen 

De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agrarische sector. Inmiddels realiseren wij grote zonne-installaties bij boeren bedrijven op daken, kassen en op grond. Daarnaast verzorgt ProfiNRG al meer dan 10 jaar SDE subsidieaanvragen voor agrariërs.

Installatie op maat voor de zonneakker

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonneakker. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Veiligheid & Kwaliteit

Gecertificeerde installateur
Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL) om de best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren.
Veiligheid boven alles. Zo nemen wij bij de schouw ook vast de veiligheidspunten met u door. Hierbij kijken we welke risico’s er zijn en wat er aan (val)beveiliging nodig is. Wie veilig werkt, werkt beter!

Zonnepanelen voor uw boerderij

Gedurende het jaar wordt er veel stroom verbruikt op een boerderij of agrarische bedrijven. Zonnepanelen bieden een mooie uitkomst, aangezien er vaak sprake is van een groot dakoppervlak en de belastingvoordelen voor agrariërs.

Zonnepanelen op kassen

Voor bedrijven in de tuinbouw zijn zonnepanelen op kassen een interessante manier om energie op te wekken. De ontwikkeling van de technologie heeft ervoor gezorgd dat dit voor een steeds grotere doelgroep beschikbaar is geworden. ProfiNRG is specialist op dit gebied en kan u verder helpen, ook als u een energiebron wilt maken van uw kas.

 

 

 

 

“Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”

Interesse?

Spreekt onze oplossing u aan? Neem dan contact op met Demis Degeling via 030 – 341 09 90 of mail naar demis@profinrg.nl.
We denken graag met u mee in slimme oplossingen. Volg ons ook op LinkedIn.