lekkerkerker Montfoort

VRAAG UW SDE++ OP TIJD AAN

ProfiNRG verzorgt al meer dan 10 jaar SDE subsidieaanvragen voor agrariërs. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat ons gratis uw SDE aanvragen. Dit gaat gemakkelijk via een machtiging.
De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agro-sector. Wij realiseren zonne-installaties op daken, kas en op grond (waaronder zon op erf).
ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaan-gevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.
    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0

Machtig ons voor het aanvragen van uw SDE++

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst meer informatie wilt. Vul het Quickscan formulier in. Op basis van deze gegevens kijken we of uw locatie kans van slagen heeft en nemen op korte termijn contact met u op.

WIND EN ZON - PRIMA COMBI

De combinatie zon en wind betekent een groot voordeel in kosten, omdat in veel gevallen gebruik gemaakt kan worden van dezelfde netaansluiting, bekabeling en transformator (cable pooling). Een ander voordeel van de combinatie zon en wind op dezelfde aansluiting is dat er geen beperkende bepalingen van netwerkbeheerders zijn. Mocht er een probleem met netcongestie zijn dan heeft dat geen effect op de toekenning van subsidie.
Wanneer kunt u cable pooling toepassen en wanneer niet?
De installaties mogen maximaal honderd meter uit elkaar liggen, zodat energieverlies en de kosten voor nieuwe kabels zo laag mogelijk blijven. Daarnaast dient de installateur verstand te hebben van zon, wind én de specifieke eisen die aan agrarische bedrijven worden gesteld.
Goede prijs voor uw stroom
De voor agrarische ondernemers opgerichte Zonunie-Pool bundelt stroom en biedt deze aan op de markt, waardoor zij voor u zeer gunstige voorwaarden hebben kunnen bedingen. Via de partner Greenchoice profiteert u van een EPEXproduct dat aansluit bij uw SDE++ subsidie, vermeerderd met een aantrekkelijke premie.

Naast meer dan 1500 zonne-installaties, hebben wij inmiddels 8 projecten van in totaal 4 MW vermogen met cable pooling gerealiseerd.

Wilt u aanvullende informatie of een advies op maat?
Neem dan contact op met André Rijken 030 341 09 90, of mail:

zon op erf

ZON OP ERF

Wilt de economische basis van uw bedrijf verbreden met een extra inkomen uit zonnepanelen, maar zonder papieren rompslomp en lange trajecten? Denk dan eens aan een eigen zonneveld in uw bouwblok.
Agrarisch bouwblok
Zonnevelden verbreden de economische basis en toekomstbestendigheid van agrarische bedrijven. Steeds meer provincies en gemeenten staan daarom toe dat agrarische bedrijven binnen of aansluitend op hun agrarisch bouwblok zonnepanelen plaatsen, in kleinschalige veldopstellingen.
Omgevingsvergunning
Een zonneveld past qua uitstraling bij agrarische bijgebouwen, stallen, schuren en kassen. Agrarische bouwblokken zijn exact begrensd in het bestemmingsplan. Voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning is het belangrijk dat
het zonneveld landschappelijk goed wordt ingepast als onderdeel van het agrarisch erf.

Vraag een offerte aan:

Wilt u ook zonnepanelen in of bij uw bouwblok?
Wij helpen u bij de landschappelijke inpassing, aanvraag van de vergunning en financiering. Neem contact met ons op via 030 - 341 09 90.

TOP