Boeren gezin met zonnepanelen

ENERGIE-OPLOSSINGEN VOOR AGRARIËRS

Boeren verstand van
zonne-energie

Energie-oplossingen voor agrariërs

Weer baas over je energierekening

Denken in mogelijkheden

ProfiNRG is al meer dan 10 jaar actief in de agrarische sector. We praten je graag bij over onze lonende energie-oplossingen voor agrariërs. Want duurzame energie heeft de toekomst en biedt daarnaast nog steeds financieel voordeel!

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Juist nu

Kansen voor Agrariërs

Slim geld verdienen met een batterij

Grootschalige batterijsystemen maken het mogelijk om (duurzame) energie op te slaan en weer af te tappen wanneer dat nodig is. Zo blijft u baas over uw eigen energie.

Een greep uit de voordelen:
- Profiteer van negatieve stroomprijzen
- Verdien op het stabiliseren van het energienet
- Haal meer uit uw netaansluiting

Benieuwd of een batterij bij u de oplossing is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Zonnepanelen op uw dak(en)

Als agrariër beschikt u meestal over grote stallen en schuren. Het oppervlak is vaak voldoende om met een zonne-installatie uw hele energiejaarverbruik op te wekken. De meeste daken zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Benieuwd naar uw businesscase? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Zonnepanelen op uw grond

Zonne-energie is van groot belang om de klimaatdoelstellingen te realiseren. Zon op daken alleen is hiervoor helaas onvoldoende. Er zijn dus zonneparken nodig.

Grond in Nederland is schaars en waardevol. Wij vinden dat we daarom op een intelligente wijze met het gebruik van deze grond moeten omgaan.

Het betrekkelijk nieuwe Agri-PV biedt mooie kansen, zo blijft u de grond gebruiken maar wekt u ook groene energie op.

Benieuwd of uw perceel geschikt is? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Zonnepanelen op kassen

Voor bedrijven in de tuinbouw zijn zonnepanelen op kassen een interessante manier om energie op te wekken. De ontwikkeling van de technologie heeft ervoor gezorgd dat dit voor een steeds grotere doelgroep beschikbaar is geworden. ProfiNRG is specialist op dit gebied en kan u verder helpen, ook als u een energiebron wilt maken van uw kas.

Benieuwd naar uw businesscase? Neem dan snel contact met ons op. Bel 030-341 09 90 of mail uw gegevens naar sales@profinrg.nl

Luttelgeest kas
Simon
Simon Vermeltfoort

Spreekt onze oplossing u aan

Mag ik u helpen?

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of interesse? Neem dan contact op met mij via +0303410990 of mail naar simon@profinrg.nl. 

We denken graag met u mee in slimme oplossingen. Volg ons ook op LinkedIn

Financiering via Zonlease

ZonLease is het financial leaseproduct van ZonnepanelenDelen voor de financiering van zonnepaneleninstallaties op de zakelijke markt.

ZonLease is speciaal ontwikkeld voor kleinere zonne-energieprojecten met een omvang van 50.000 tot 400.000 euro. Bij deze financieringsvorm is ZonLease de koper van het zonnestroomsysteem, om die vervolgens ter beschikking van de ondernemer te stellen. 

Stalling van der linden