PROFiNRG VOOR BEDRIJVEN

Professioneel in

zonne-energie

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten. Wij werken rechtstreeks in opdracht van grootzakelijke bedrijven, overheden, bouw- en installatiebedrijven, of in opdracht van ontwikkelaars.

SCHERPE OFFERTE VOOR ZONNEPANELEN MET SDE++ SUBSIDIE VOOR BEDRIJVEN

 

Wij realiseren ons dat de aanschaf van een grote zonnestroom-installatie een flinke investering vraagt. Met onze uitgekiende oplossingen kunnen wij u een systeem aanbieden met een hoog rendement en korte terugverdientijd. Investeer nu in de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


Zekerheid

ProfiNRG staat voor: de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, een gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.

Zoekt u een gerenommeerde partij en wilt u vrijblijvend adviesgesprek, quick scan, of een scherpe offerte? Bel ons dan op 030-341 09 90 of vul het formulier in boven aan deze pagina.

Ruim 10 jaar ervaring

ProfiNRG realiseert al meer dan 10 jaar grootschalige zonne-installaties op schuine en platte bedrijfsdaken. Daarbij helpen wij bedrijven ook bij de aanvraag van SDE++ subsidie en eventuele financiering. Profiteer van onze kennis en ervaring!

 

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Veiligheid & Kwaliteit

Gecertificeerde installateur

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen om de best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren, zoals Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL.

 

Veiligheid boven alles

Zo nemen wij bij de schouw ook vast de veiligheidspunten met u door. Hierbij kijken we welke risico’s er zijn en wat er aan (val)beveiliging nodig is. Wie veilig werkt, werkt beter!

Interesse?

Wilt u aanvullende informatie of een advies op maat? Neem dan contact op met onze Simon Vermeltfoort
via 030 – 341 09 90 of mail naar simon@profinrg.nl. Volg ons ook via Linkedin.