eigenaar op bedrijfsdak met zonnepanelen

PROFINRG VOOR BEDRIJVEN

Professioneel in
zonne-energie

Zonne-energie

ProfiNRG voor bedrijven

Zekerheid

Bij ProfiNRG kunt u als ondernemer rekenen op de allerbeste technische oplossingen, uitstekende garantievoorwaarden, aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, de hoogste energieopbrengst in kilowattuur (kWh), en het beste rendement op uw investering. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een succesvolle overstap naar zonne-energie.

Op zoek naar een gerenommeerde partij en een scherpe offerte? Bel direct +030-341 09 90 of vul het formulier in boven aan deze pagina.

Meer dan 12 jaar ervaring

ProfiNRG realiseert al meer dan 12 jaar grootschalige zonne-installaties op schuine en platte bedrijfsdaken. Wij ondersteunen bedrijven ook bij het aanvragen van SDE++ subsidie en bieden mogelijkheden voor financiering. Maak gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring!

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonne-installatie. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Kwaliteit en het rendement van uw investering staat altijd voorop. Daarom werken wij samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Scherpe offerte voor zonnepanelen voor bedrijven, met sde++ subsidie

ProfiNRG begrijpt dat de aanschaf van een grootschalig zonnestroomsysteem een aanzienlijke investering is. Daarom bieden wij u slimme oplossingen met een hoog rendement en een snelle terugverdientijd. We staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Over ProfiNRG

Veiligheid & Kwaliteit

Gecertificeerde installateur

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen om de best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL).

Veiligheid boven alles

Een belangrijk onderdeel van het voortraject is de schouw. Tijdens de schouw nemen wij ook direct de veiligheidspunten met u door. Hierbij kijken we welke risico’s er zijn en wat er aan (val)beveiliging nodig is. Wie veilig werkt, werkt beter!

Bas

Verduurzamen via een zonnestroomsysteem?

ProfiNRG vraagt uw SDE-subsidie aan

Denkt u aan verduurzamen via een zonnestroomsysteem? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een SDE-subsidie. Lees meer op onze SDE pagina.

Neem direct contact op met onze afdeling Verkoop via 030-3410990 of mail naar bas@profinrg.nl. 

Volg ons ook op LinkedIn