eigenaar op bedrijfsdak met zonnepanelen

PROFINRG VOOR BEDRIJVEN

Professioneel in
zonne-energie

Zonne-energie

ProfiNRG voor bedrijven

Zekerheid

ProfiNRG staat voor: de beste technische oplossingen, goede garantievoorwaarden, een gunstige financiering, de hoogste opbrengst in kWh en het hoogste rendement op uw investering.
Zoekt u een gerenommeerde partij en wilt u vrijblijvend adviesgesprek, quick scan, of een scherpe offerte? Bel ons dan op +030-341 09 90 of vul het formulier in boven aan deze pagina.

Ruim 10 jaar ervaring

ProfiNRG realiseert al meer dan 10 jaar grootschalige zonne-installaties op schuine en platte bedrijfsdaken. Daarbij helpen wij bedrijven ook bij de aanvraag van SDE++ subsidie en eventuele financiering. Profiteer van onze kennis en ervaring!

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Scherpe offerte voor zonnepanelen met sde++ subsidie voor bedrijven

Wij realiseren ons dat de aanschaf van een grote zonnestroom-installatie een flinke investering vraagt. Met onze uitgekiende oplossingen kunnen wij u een systeem aanbieden met een hoog rendement en korte terugverdientijd. Investeer nu in de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Over ProfiNRG

Veiligheid & Kwaliteit

Gecertificeerde installateur

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen om de best presterende installatie voor u te ontwerpen en installeren, zoals Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL.

Veiligheid boven alles

Zo nemen wij bij de schouw ook vast de veiligheidspunten met u door. Hierbij kijken we welke risico’s er zijn en wat er aan (val)beveiliging nodig is. Wie veilig werkt, werkt beter!

Simon

Spreekt onze oplossing u aan

Interesse?

Neem dan contact op met ons via +0303410990 of mail naar simon@profinrg.nl. We denken graag met u mee in slimme oplossingen. Volg ons ook op LinkedIn