Lineage Vlissingen kloosterboer

ProfiNRG – onze oplossingen

Wij maken van uw project
een duurzaam succes

Wat we bouwen

Slimme oplossingen

Optimalisatie

ProfiNRG heeft door de jaren heen verschillende slimme kostenbesparende en rendement verhogende oplossingen bedacht voor zowel daken, velden als kassen. Wij waren de eerste aanbieder die met een dynamische vermogensbegrenzer, die ervoor zorgde dat klanten meer PV-vermogen op hun aansluiting kwijt konden.

Optimaliseer uw opbrengst en verlaag uw operationele kosten door onze technische optimalisaties aan bestaande installaties.

Monteren zonnenpanelen op zonnepark

Zonneparken

ProfiNRG bouwt grootschalige zonneparken in opdracht van projectontwikkelaars en “zon op erf”-bij agrarische bedrijven. Met een gemotiveerd team van ervaren engineers en projectmanagers realiseren wij uw project op tijd en binnen budget. Wij zijn uw partner voor het ontwerp, de inkoop, bouw, projectmanagement én het onderhoud van uw zonnepark. Uw project is bij ons in goede handen.

batterijen

Energieopslag

Optimaliseer uw zonne-installatie met energieopslag voor maximaal rendement. De toepassingen van een batterij bij een zonnedak of zonnepark zijn divers. Bij ProfiNRG ontwerpen, integreren en onderhouden wij op maat gemaakte batterijoplossingen voor uw zonnedak of zonnepark.

Zonnenpanelen op kas in luttelgeest

Zon op kassen

Revolutionair in de glastuinbouw: ProfiNRG's innovatieve montagesysteem maakt optimaal gebruik van bestaande structuren. Onze experts verwijderen voorzichtig het glas en integreren zonnepanelen in ons speciaal ontworpen profielsysteem, dat moeiteloos op de bestaande roeven wordt gemonteerd. Dit resulteert in een solide constructie die niet alleen duurzaam is, maar ook kosteneffectief in de bouw.

solar carport

Solar carports

Het installeren van solar carports op parkeerterreinen is een goed alternatief voor panelen op daken of agrarische grond. Onze Solar Carports kunnen worden voorzien van (snel)laadpalen, waardoor auto’s direct voordelig geladen kunnen worden met de opgewekte stroom. Hierdoor wordt het energienet minder belast (load balancing) en geven de panelen een hoger rendement.

1. Efficiënt gebruik van de ruimte
2. Lagere kosten
3. Flexibel en aanpasbaar
4. Gemakkelijk te onderhouden

Zonnepanelen op bedrijfsdak

Financiering

Met onze geavanceerde (financiële) modellen berekenen wij het meest optimale ontwerp voor uw zonnepanelen en batterijen. Aan de hand van uw afnameprofiel en actuele data van energiemarken brengen we alle mogelijke en opbrengsten in beeld. Kies voor onze aantrekkelijke financieringsoptie ‘Zonlease’.

cablepooling wind- en zonneenergie op 1 trafo aansluiten

Zon op daken

Bent u agrariër of eigenaar van vastgoed met een groot dakoppervlak? Wilt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten en hecht u waarde aan duurzaamheid? Kies dan voor een zonnepaneleninstallatie van ProfiNRG. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van grootschalige, hoogwaardige zonnepaneleninstallaties, resulterend in indrukwekkende rendementen.

Snelle koppeling aan het net

Een snelle aansluiting van ons systeem op het elektriciteitsnetwerk minimaliseert de kosten tijdens de bouw van grootschalige installaties. Onze projectmanagers en werkvoorbereiders zorgen voor een gedetailleerd, voorbereid en gefaseerd bouwproces. Hierdoor kunt u de zonnepaneleninstallatie per fase in bedrijf nemen, terwijl wij zorgen voor een naadloze aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Vertrouw op ons voor:

  • Een doordachte zonnepanelen-installatie
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Een duidelijke kosten-batenanalyse
  • Advies en ondersteuning bij financieringsregelingen
  • Een gunstige terugverdientijd
  • Uitstekende service

Kies voor zekerheid

Wanneer u investeert in duurzame energieoplossingen, is het essentieel om te gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel banken als verzekeraars stellen strenge eisen aan de materialen en de installateur. Daarom adviseren wij om te kiezen voor zonnepanelen en/of batterijen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen en voor een installateur met het keurmerk Zonnekeur. Met ruim 10 jaar ervaring in zonnestroomsystemen is ProfiNRG een bewezen en betrouwbare partner.