PROFiNRG VOOR Bouw en Installatie

ProfiNRG

De Solar specialist

Neem contact met mij op i.v.m. offerteaanvraag

Ruim 10 jaar leverancier van
zonnestroom-systemen!

Profiteer van onze uitgebreide expertise en ervaring voor de levering van uw PV-systeem. Door onze jarenlange ervaring en uitgekiende oplossingen kunt u als installateur het onderscheid maken richting uw klanten.

Bekijk ons assortiment:

ProfiNRG, de Solar specialist voor Bouw en Installatie

Naast complete systemen met engineering en documentatie leveren wij nu ook volledig Turn-key PV-projecten af. Monteert u zelf of laat u ons het volledige project doen? Aan u de keuze!

Systemen: Onze groothandel levert alle materialen voor grootschalige zonne-energie installaties. Naast losse container leveringen krijgen we veel vragen voor complete systemen met alle uitwerkingen en bijbehorende documentatie. De uitwerkingen zoals opbrengstberekening, ballastberekening, stringplannen en systeemdocumentatie leveren wij als extra service, zonder meerprijs, bij afname van een compleet systeem vanaf 100kWp.

Projecten: Daarnaast leveren wij nu ook in opdracht van het Installatiebedrijf of Bouwbedrijf het gehele project Turn-Key af. Dat betekent dat wij het complete traject kunnen uitvoeren als onderaannemer. Is Solar of PV niet uw corebusiness of is er een andere reden om het project niet zelf te monteren? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring en laat ons het gehele project uitvoeren. Vanaf 250kWp leveren wij een compleet systeem inclusief montage en inbedrijfstelling. Indien gewenst begeleiden wij ook met de subsidieaanvraag. Wij hebben met succes inmiddels meer dan 1500 installaties opgeleverd met een totaal vermogen van meer dan 250MW. We hebben installaties in aanbouw met een vermogen tussen 250kWp en 66MWp.

 

Ruim 10 jaar ervaring

Door de jaren heen heeft ProfiNRG al meer dan 2.000 systemen uitgeleverd aan installateurs en bouwbedrijven, variërend van 10kWp tot wel 2,3MWp.


Waarom ProfiNRG?

  • Betrouwbare sparringpartner
  • Leverbetrouwbaarheid
  • Oplossingsgericht
  • Innovatief
  • Vraagbaak
  • Toekomstbestendige oplossingen
  • Vooruitstrevende techniek
  • Service en ondersteuning
  • Systeem optimalisatie
  • Marktleider

Bekijk op de productpagina ons complete assortiment.

Uitgekiende oplossingen voor Installateurs

Door de jaren heen hebben wij bij ProfiNRG verschillende innovatieve oplossingen bedacht voor de Nederlandse solar-markt. Bekijk ze op onze pagina innovatie.

Bestel nu!

ProfiNRG werkt uitsluitend met producten van top kwaliteit en van vooraanstaande leveranciers. Zo weet je zeker dat je een veilig en kwalitatief project bouwt wat goedgekeurd zal worden door de verzekeraars.
Als Certified Huawei-dealer ben je bij ons op het juiste adres voor al je vragen.

Bekijk het totale assortiment op onze productenpagina. Heb je vragen over prijzen, offertes, technische ondersteuning en/of over onze producten neem dan contact met ons.

Wilt u meer weten of een vrijblijvend gesprek?

 Neem dan contact op met Bas Verlaan via 030 – 341 09 90 / 06 – 10 08 60 92,
of mail naar
bas@profinrg.nl