aan het werk in ons magazijn

VOOR BOUW EN INSTALLATIE

ProfiNRG
De Solar specialist

ProfiNRG

De solar specialist

Assortiment

Voor al uw PV-systemen hebben wij materialen op voorraad. Denk aan:

• Zonnepanelen
• Omvormers
• Montagesystemen
• AC en DC bekabeling en kabelgoten
• Energie-opslag systemen

Bij ProfiNRG gaan we alleen voor de beste kwaliteit. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten van gerenommeerde leveranciers. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw project voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit, en dat het zal worden goedgekeurd door verzekeraars.

Heeft u vragen over prijzen, offertes, technische ondersteuning en/of over onze producten? Bel Matthijs voor de prijs en voorraadstatus: 030-3410990 of mail naar matthijs@profinrg.nl.

Bouw- en Installatiebedrijven

In opdracht van Bouw- en Installatiebedrijven leveren we ook turn-key projecten. Dat betekent dat wij complete projecten uitvoeren als onderaannemer.

Is Solar of PV niet uw core business, heeft u niet de tijd of capaciteit of is er een andere reden om het project niet zelf te monteren? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring en laat ons het gehele project uitvoeren.

Vanaf 500 kWp bieden wij complete systemen, inclusief montage en inbedrijfstelling. Indien nodig kunnen wij u ook begeleiden bij de subsidieaanvraag. Met meer dan 2000 succesvol opgeleverde installaties en een totaal vermogen van meer dan 500 MW, en lopende projecten met een vermogen tussen 250 kWp en 100 MWp, kunt u op ons rekenen voor uw projecten.

Klaar om te bestellen, of eerst meer informatie?

Bel Matthijs

Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop
via 0303410990 of mail naar matthijs@profinrg.nl.
We denken graag met u mee in slimme oplossingen.
Volg ons ook op LinkedIn

Matthijs

Over ons

Waarom ProfiNRG?

Meer dan 10 jaar ervaring

Door de jaren heen heeft ProfiNRG al meer dan 1.500 zonne-energiesystemen ontworpen en gerealiseerd voor installateurs en bouwbedrijven.

Uitgekiende oplossingen voor Installateurs

In de loop der jaren heeft ProfiNRG verschillende innovatieve oplossingen ontwikkeld die de Nederlandse solar-markt hebben veranderd. Ontdek deze baanbrekende innovaties op onze speciale pagina innovaties.

Waarom kiest u voor ons:

Kies voor ons omwille van onze betrouwbaarheid als sparringpartner, onze leveringszekerheid, oplossingsgerichtheid en innovatiekracht. Wij zijn uw vraagbaak en bieden toekomstbestendige oplossingen met vooruitstrevende technologie. Vertrouw op onze uitstekende service en ondersteuning voor systeemoptimalisatie en profiteer van onze marktleiderspositie.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van producten, levertijden en prijzen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een geweldige aanbieding of innovatie.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een goede aanbieding of nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en ontvang als eerste onze aanbiedingen.

Mocht onze nieuwsbrief toch niet bevallen, laat het ons weten, of meld je makkelijk weer af. In elke nieuwsbrief vind je hiervoor een optie.