Over ProfiNRG

Al 10 jaar kwaliteit

Professioneel in zonne-energie

Over ProfiNRG

Over ons

Wij zijn een leidende bouwer en O&M-partij voor grootschalige zonne-energie installaties in Nederland vanaf 500kWp en batterijsystemen in Nederland.

  • Maximaal rendement
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Garantie
  • Service

Wat we doen

Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten. Wij werken rechtstreeks in opdracht van zonne-energie projectontwikkelaars, agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, bouw- en installatiebedrijven. ProfiNRG biedt de volgende zonne-energie installaties aan:

Realisatie

In de 10 jaar van ons bestaan hebben we reeds meer dan 1.500 zonne-energie installaties ontworpen en gerealiseerd met een totaalvermogen van 250 MW. We hebben installaties in aanbouw met een vermogen tussen 500 kWp en 66 MWp.

Visie & Missie

ProfiNRG onderscheidt zich met technische kennis en innovaties. We gebruiken onze kennis en innovaties om de maximale zonne-opbrengst uit uw installatie te halen. Ons doel is om de kostprijs van zonnestroom zover omlaag te brengen dat we uiteindelijk zonder subsidie PV-systemen kunnen bouwen voor onze klanten. Wij geloven dat zonne-energie installaties (in combinatie met
opslagsystemen) een doorslaggevende bijdrage kunnen leveren aan een CO2-neutrale energievoorziening.

Oorsprong

In 2009 zette oprichter Cees van de Werken zijn eerste stappen in zonne- energie. PV-installaties werden in die tijd vooral gekocht door particulieren, de early adopters. In 2012 werd samen met medeoprichter Bert van Woudenberg een doorslaggevende keuze gemaakt, om uitsluitend zakelijke klanten te bedienen. Sindsdien hebben we vele grootschalige PV-projecten gerealiseerd bij agrarische en grootzakelijke bedrijven. Sinds 2013 levert ProfiNRG ook complete PV-systemen aan bouw- en installatiebedrijven.

Waarom ProfiNRG?

  • Wij leveren de best ontworpen installaties met maximaal vermogen tegen minimale kosten.
  • Wij beschikken over een grote eigen technische expertise en beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken (ISO9001, ISO14001, VCA**, Uneto-VNI, Zonnekeur, SEI erkend)
  • Wij zijn gericht op innovatie, samenwerking en kennisdeling en dragen daarmee bij aan de benodigde versnelling van de energietransitie.
  • Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst uw veilige keuze als solide zonne-energie EPC.
  • Wij werken slechts samen met tier-1 leveranciers als Jinko Solar en Huawei.
  • Wij zorgen gedurende de gehele levensduur van uw zonne-energie installatie voor een goed werkend systeem en een zo hoog mogelijk rendement.

Samen maken wij elk project tot een succes