VOOR ONTWIKKELAARS EN ADVISEURS

Leidende EPC partij
voor grootschalige projecten

Toonaangevend

De realisatie van grootschalige zonne-installaties

Dak en grond

Sinds onze oprichting in 2013 hebben wij als onafhankelijke, Nederlandse EPC-partij (‘Engineering, Procurement & Construction’) vele grootschalige zonne-installaties ontworpen en turnkey gerealiseerd. Tevens verzorgen wij de werking en onderhoud van deze zonne-installaties.

Onze projecten

Al onze projecten hebben wij binnen de afgesproken tijd en budget gerealiseerd, en volgens de internationale en ProfiNRG’s strikte kwaliteitsvoorwaarden. Wij hebben inmiddels in Nederland meer dan 250 MWp gerealiseerd, en hebben projecten in aanbouw met een vermogen tot 66MWp.

Waarom ProfiNRG?

  • Wij leveren turnkey de best ontworpen zonne-installaties en zonneparken met maximaal vermogen tegen minimale kosten.
  • Wij beschikken over een grote eigen technische expertise en beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken (ISO9001, ISO14001, VCA**, Uneto-VNI, Zonnekeur, SEI erkend)
  • Wij zijn gericht op innovatie, samenwerking en kennisdeling en dragen daarmee bij aan de benodigde versnelling van de energietransitie.
  • Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, standaardisatie en betrouwbaarheid.
  • Wij werken slechts samen met tier-1 leveranciers als Jinko Solar en Huawei.
  • Wij zorgen gedurende de gehele levensduur van uw zonne-energie installatie voor een goed werkend systeem en een zo hoog mogelijk rendement.
  • Wij zijn een bankable, solide EPC-partij.

Spreekt onze oplossing u aan

Interesse?

Neem dan contact op met ons via +0303410990 of mail naar bas@profinrg.nl. We denken graag met u mee in slimme oplossingen. Volg ons ook op LinkedIn

Onafhankelijk

Als onafhankelijke EPC-partij werken wij nauw samen met ontwikkelaars en adviseurs bij het realiseren van zonneparken.