PROFiNRG VOOR ONTWIKKELAARS EN ADVISEURS

Leidende EPC partij

voor grootschalige

projecten

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Wij zijn een leidende EPC- en O&M-partij voor grootschalige zonne-energie installaties. Wij hebben reeds meer dan 1.500 zonne-energie installaties ontworpen en gerealiseerd met een totaalvermogen van ruim 250 MW.

Toonaangevend in de realisatie van grootschalige zonne-installaties op dak en grond

 

Sinds onze oprichting in 2013 hebben wij als onafhankelijke, Nederlandse EPC-partij (‘Engineering, Procurement & Construction’) vele grootschalige zonne-installaties ontworpen en turnkey gerealiseerd. Tevens verzorgen wij de werking en onderhoud van deze zonne-installaties. 

Al onze projecten hebben wij binnen de afgesproken tijd en budget gerealiseerd, en volgens de internationale en ProfiNRG’s strikte kwaliteitsvoorwaarden.

Wij hebben inmiddels in Nederland meer dan 250 MWp gerealiseerd, en hebben projecten in aanbouw met een vermogen tot 66MWp.

“Profiteer van onze uitgebreide EPC-expertise en ervaring.

Door onze geoptimaliseerde manier van werken, kunnen wij de bouwtijd voor u minimaliseren”

Als onafhankelijke EPC-partij werken wij nauw samen met ontwikkelaars en adviseurs bij het realiseren van zonneparken.

Waarom ProfiNRG?

  • Wij leveren turnkey de best ontworpen zonne-installaties en zonneparken met maximaal vermogen tegen minimale kosten.
  • Wij beschikken over een grote eigen technische expertise en beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken (ISO9001, ISO14001, VCA**, Uneto-VNI, Zonnekeur, SEI erkend)
  • Wij zijn gericht op innovatie, samenwerking en kennisdeling en dragen daarmee bij aan de benodigde versnelling van de energietransitie.
  • Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, standaardisatie en betrouwbaarheid.
  • Wij werken slechts samen met tier-1 leveranciers als Jinko Solar en Huawei.
  • Wij zorgen gedurende de gehele levensduur van uw zonne-energie installatie voor een goed werkend systeem en een zo hoog mogelijk rendement.
  • Wij zijn een bankable, solide EPC-partij.

Interesse?

We komen graag in contact met  ontwikkelaars en adviseurs. Wilt u aanvullende informatie of een advies op maat? Neem dan contact op met onze Simon Vermeltfoort
via 030 – 341 09 90 of mail naar simon@profinrg.nl. Volg ons ook via Linkedin.