zonnepanelen op dak blokland coldstore

PROFINRG VOOR INSTALLATEURS

Service & onderhoud
monitoring

Monitoring

Maximaal rendement dankzij permanente monitoring

Monitoring en alarmering

Bij ProfiNRG geloven we in gemoedsrust voor onze klanten. Daarom dekken we monitoring en alarmering gedurende de eerste 2 jaar na de installatie van uw zonnestroomsysteem met onze standaardgarantie. U kunt deze bescherming echter verlengen door na deze periode een onderhoudscontract voor monitoring en alarmering af te sluiten bij ProfiNRG.

Ons geautomatiseerde systeem houdt voortdurend de prestaties en beschikbaarheid van uw zonnestroomsysteem in de gaten. We controleren ook uw opbrengst, zowel op basis van zoninstraling ter plaatse als op gegevens van nabijgelegen KNMI-weerstations.

Met een installatie van ProfiNRG bent u verzekerd van een onbezorgd en langdurig rendement. Bovendien zorgen wij voor betrouwbare internetverbindingen via onze eigen 4G-routers voor monitoring en alarmering.

Ontvang tijdens werkdagen:

  • Uitlezing en diagnose van de data en meldingen, defecten of incidenten, op omvormer en/of string niveau
  • Analyse van de prestatie van het systeem
  • Beheer van alle meldingen die eventueel leiden tot vervolgacties (denk aan meldingen van u als eigenaar, foutmeldingen en defecten, maar ook waargenomen opbrengstverlies)
  • Beheer van vervolgacties in ons service-planningssysteem, gevolgd door het informeren van u als eigenaar en snelle interventies door onze technische ploegen
  • Online toegang tot ons monitoringssysteem voor u en GSP, inclusief een volledig transparant zicht op alle belangrijke prestatie-indicatoren (beschikbaarheid, technisch, opbrengst, instraling, opbrengst t.o.v. instraling = performance ratio)


Voor monitoring en alarmering verzorgen wij – onafhankelijk van het netwerk van de eigenaar – een betrouwbare internetverbinding via onze eigen 4G-routers.

Mariska

Service nodig, of vragen over monitoring?

Bel ons op 030-341 0992 of mail naar onderhoud@profinrg.nl.