Meer weten over ProfiNRG?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

ProfiNRG ontvangt bronzen medaille van EcoVadis voor duurzaamheidsprestaties

ecovadis

Utrecht, 8 juli 2024 – ProfiNRG, een toonaangevend bedrijf in duurzame energieoplossingen, is verheugd aan te kondigen dat het een bronzen medaille heeft ontvangen van EcoVadis, een wereldwijd erkend platform voor duurzaamheidsevaluaties. Deze prestigieuze onderscheiding onderstreept de voortdurende inzet van ProfiNRG om duurzame praktijken te integreren in al haar bedrijfsactiviteiten.

EcoVadis beoordeelt bedrijven op basis van 21 criteria die zijn onderverdeeld in vier themagebieden: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. ProfiNRG scoorde hoog in verschillende categorieën, wat aantoont dat het bedrijf niet alleen hoogwaardige energieoplossingen biedt, maar ook actief bijdraagt aan een duurzamere wereld.
“Het verkrijgen van de bronzen medaille van EcoVadis is een belangrijke mijlpaal voor ProfiNRG,” aldus Cees van de Werken, CEO van ProfiNRG. “Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan duurzaamheid en motiveert ons om onze inspanningen voort te zetten en verder uit te breiden. We zijn trots op ons team en onze partners die deze prestatie mogelijk hebben gemaakt.”

ProfiNRG heeft zich in de afgelopen jaren gericht op het verbeteren van zijn milieu-impact door innovatieve technologieën en duurzame processen te implementeren. Het bedrijf heeft tal van projecten voltooid die niet alleen de energie-efficiëntie verhogen, maar ook de CO2-uitstoot verminderen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen bevorderen.

De EcoVadis-beoordeling stelt ProfiNRG ook in staat om beter samen te werken met klanten en partners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. “We geloven dat samenwerking de sleutel is tot een duurzamere toekomst,” vervolgt van de Werken. “Deze bronzen medaille versterkt onze positie als betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen.”

Over ProfiNRG: ProfiNRG is een innovatieve leider in de duurzame energiesector, gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van hoogwaardige energieoplossingen. Met een focus op technologische vooruitgang en milieubescherming streeft ProfiNRG ernaar om zijn klanten te helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Over EcoVadis: EcoVadis is ’s werelds grootste en meest vertrouwde aanbieder van duurzaamheidsevaluaties voor bedrijven. Het platform helpt bedrijven bij het beoordelen en verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties in de gehele toeleveringsketen.

Delen: