OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, WIJ HELPEN U GRAAG!

KIES VOOR KWALITEIT MET PROFINRG

Investeert u in zonnepanelen, ga dan voor kwaliteit en zekerheid. Ook banken en verzekeraars stellen eisen aan de kwaliteit van de materialen en de installateur. Kies daarom voor zonnepanelen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen en een installateur met het keurmerk Zonnekeur.
De kwaliteit van zonnepanelen is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Vooral de grote fabrikanten hebben goede systemen voor kwaliteitscontrole ontwikkeld, waardoor productiefouten nagenoeg niet meer voorkomen.

Heeft u SDE subsidie en wilt u een offerte? Bel dan 030 341 0990 of mail naar info@profinrg.nl.

Wilt u meer weten of een vrijblijvend advies? Bel 030- 341 09 90 voor een afspraak.
Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u:

OPTIMAAL RENDEMENT

Uw agrarisch bedrijf of onroerend goed ombouwen tot een zonne-energiecentrale vraagt een flinke investering. Dus wilt u zeker weten dat u de beste PV-installatie krijgt. En dat het installatieproces van begin tot eind perfect geregeld is. Door een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en actuele technische kennis. Die u bovendien steeds advies op maat geeft.

 

DAT IS PROFINRG

Wij ontwerpen precies de installatie die u nodig hebt en verzorgen het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak. Zonnepaneleninstallaties van ProfiNRG geven u een optimaal rendement, dankzij de efficiënte, moderne omvormers die we toepassen. Onze opbouw zorgt voor hoge efficiency en lage onderhoudskosten.
Bij ProfiNRG kunt u rekenen op:
 • Een doordacht ontworpen zonnepaneleninstallatie
 • Hoogwaardige materialen
 • Een heldere kosten-batenanalyse
 • Advies en hulp bij het regelen van de financiering
 • Een gunstige terugverdientijd
 • Optimale service

Wilt u aanvullende informatie of een advies op maat?
Neem dan contact op met André Rijken 030 341 09 90, of mail:

SNELLE KOPPELING AAN HET NET

Juist bij grootschalige installaties moet het systeem zo snel mogelijk aan het net worden gekoppeld, om de kosten tijdens de bouwperiode zo laag mogelijk te houden. Dat vraagt een gedetailleerd, voorbereid en gefaseerd bouwproces, zodat u de zonnepaneleninstallatie per fase in gebruik kunt nemen. Onze projectmanagers en werkvoorbereiders zorgen daarvoor en regelen voor u een probleemloze aansluiting op het electriciteitnetwerk.

U wil een installatie van een betrouwbare partij met veel ervaring. Wij hebben door heel Nederland installaties gebouwd, dus waarschijnlijk ook in uw gemeente. Tijdens ons adviesgesprek zullen wij u informeren over de installaties die wij bij u in de buurt hebben gebouwd, zodat u navraag kunt doen.

Meer dan 2000 referenties

OPBOUW VAN ONZE OFFERTE

Een goede zonnepanelen offerte bestaat uit meer dan A4-tje met een prijs. Wij besteden veel aandacht aan uw offerte. Onze offertes bestaan altijd uit:
 • Legplan, een nauwkeurige tekening van de opstelling en orientatie van de zonnepanelen op uw dak of veld
 • Systeemontwerp, met specificatie van de panelen, omvormers en bekabeling
 • Opbrengst en prestatieberekening, hoeveel kWh zal het systeem per jaar opleveren, gegeven de zoninstraling in plaats.
 • Prijsspecificatie van zonnepanelen, omvormers, montagekosten en AC-installatie.
 • Garantievoorwaarden: naast de fabrieksgarantie geven wij een opbrengstgarantie en een systeemgarantie van 2 jaar.
 • Betalingsvoorwaarden
 • Levertermijn
 • Algemene voorwaarden

Vraag een offerte aan:

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst meer informatie wilt. Vul het Quickscan formulier in. Op basis van deze gegevens analyseren wij uw situatie en nemen we op korte termijn contact met u op.

TOP