Meer weten over ProfiNRG?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Profinrg neemt bedrijfsactiviteiten advisolar over

Advisolar B.V. heeft haar bedrijfsactiviteiten overgedragen aan ProfiNRG te Utrecht. De huidige markt voor zonne-energie vraagt om een bredere aanpak dan Advisolar als gespecialiseerde leverancier van zonne-energie installaties op daken te bieden had. Door de overname versterkt ProfiNRG haar positie als marktleider van PV-systemen in Nederland.

Al meer dan 10 jaar ontwerpt en levert ProfiNRG zonne-energie installaties voor agrarische, grootzakelijke en bouw- en installatiebedrijven. Door een focus op innovatie, samenwerking en kennisdeling draagt ProfiNRG bij aan de versnelling van de energietransitie. Bovendien beschikt ProfiNRG over een professionele service- en onderhoudsafdeling.

Cees van de Werken: “We zijn blij dat we de bedrijfsactiviteiten van Advisolar kunnen overnemen. Hiermee bieden we de eigenaren van door Advisolar gebouwde systemen een betrouwbaar adres in geval van service- en onderhoudsvragen”.

Samenwerking met zonningdak
Delen: