Meer weten over ProfiNRG?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Stone Base en H. Swanenberg uit ‘s-Hertogenbosch verduurzaamt met een PV-systeem van ProfiNRG

Luchtfoto van zonnepanelen bij Stone Base en Swanenberg
Stone Base en H. Swanenberg uit 's-Hertogenbosch verduurzaamt 6

Stone Base en Handelsonderneming H. Swanenberg B.V., gevestigd te ’s-Hertogenbosch, vormen een groothandel gespecialiseerd in bestratingsmaterialen, binnenvloeren, grind, split en wegenzout. Ook voor watergebonden op- en overslag van bulk materiaal en stukgoed kunt u bij hen terecht.

Omdat duurzaamheid bij deze organisatie hoog in het vaandel staat mocht ProfiNRG bij hun opslaglocatie in Raamsdonksveer 3.118 zonnepanelen van 455WP plaatsen en aansluiten op 10 Huawei FusionSolar 100-KTL omvormers. Begin volgend jaar zullen hier nog 1.145 panelen bijgeplaatst worden op een nieuwe loods.

Stone Base en Swanenberg 2
Stone Base en H. Swanenberg uit 's-Hertogenbosch verduurzaamt 7

Ook bij een tweede opslaglocatie in Raamsdonkveer mochten we 1.430 zonnepanelen aansluiten op 5 Huawei 100-KTL omvormers. Met een jaarlijkse opbrengst van in totaal zo’n 2.2 GWh is deze organisatie dus zeker klaar voor een duurzame toekomst!

Ook interesse in het verduurzamen van uw bedrijfspand(en)? Bel 030-265 85 12 voor meer informatie of mail naar info@profinrg.nl voor een offerte op maat.

Delen: