Zonnepanelen voor varkensbedrijven

Boerenverstand van

zonne-energie

Ontdek ProfiNRG

Vrijblijvend adviesgesprek.

ERKEND ZONNEKEUR INSTALLATEUR

Ruim 10 jaar ervaring in
zonnestroom-systemen!

Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst een veilige keuze als partner voor uw zonnestroomsysteem. 

 

Zonnepanelen op uw varkensstal 

Varkensbedrijven hebben de beschikking over grote stallen die veel energie verbruiken voor de verlichting en verwarming, maar ook voor ventilatie en mechanische voedering. Steeds meer varkensbedrijven kijken daarom naar optimalisatie en verduurzaming van hun stallen. Door het hoge energieverbruik, wordt het steeds interessanter om eigen energie op te wekken. Door het installeren van zonnepanelen kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de vleesketen.

Zijn zonnepanelen interessant voor varkensbedrijven?

Het aanwezige dakoppervlak is vaak voldoende om met een zonne-installatie uw hele energiejaarverbruik op te wekken. De meeste daken zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Tevoren dient goed gekeken te worden of het dak eerst gesaneerd moet worden en of het dak berekend is op het gewicht van de zonnepanelen. Ook zal goed gekeken moeten worden naar de kosten van de benodigde netaansluiting. Wellicht wilt u meer energie opwekken door ook een zonneweide te realiseren. Wij denken graag met u mee.

Boerenverstand van zonne-energie 

De oorsprong van ProfiNRG bevindt zich in de agrarische sector. Wij hebben al vele, grote zonne-installaties gerealiseerd bij varkenshouders, en andere boeren bedrijven. Dit betreffen zonne-installaties op daken, grond en op kassen.

Subsidie aanvraag SDE bij ProfiNRG

Maak gebruik van de SDE++ subsidie regeling om uw plannen voor zonnepanelen mogelijk te maken. Profiteer van onze uitgebreide ervaring met het verkrijgen van SDE subsidies. Wij helpen u graag!  Wees er op tijd bij!

Bel ons op 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak of vul direct een machtigingsformulier in. Verdere informatie over SDE++ vindt u op onze SDE pagina.

 

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonne-installatie. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Veiligheid & Kwaliteit

Veiligheid boven alles. U zult dit als varkenshouder onderschrijven als het gaat om een zonne-installatie op uw stal.

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL) om een veilige en best presterend installatie voor u te ontwerpen en installeren.

Zakelijk lenen of leasen

Voor het realiseren van een grote zonne-installatie is zakelijk lenen of leasen ook mogelijk. Samen met onze partner Zonnepanelen delen kunnen wij de benodigde financiering voor u regelen.

“Een installatie van ProfiNRG geeft u de zekerheid van een onbezorgd rendement voor lange tijd”