Varkens

ZONNEPANELEN VOOR VARKENSBEDRIJVEN

Boeren verstand van
zonne-energie

Zonnepanelen voor varkenshouders

Boerenverstand van zonne-energie

Zonnepanelen op uw varkensstal

Varkensbedrijven beschikken over grote stallen met aanzienlijke energiebehoeften voor verlichting, verwarming, ventilatie en mechanische voedering. Daarom richten steeds meer varkensbedrijven zich op het optimaliseren en verduurzamen van hun stallen. Het hoge energieverbruik maakt het steeds aantrekkelijker om zelf energie op te wekken door zonnepanelen te installeren. Op deze manier kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de verduurzaming van de vleesproductieketen.

Zijn zonnepanelen interessant voor varkensbedrijven?

Varkensbedrijven beschikken over grote stallen die veel energie verbruiken voor de verlichting en verwarming, maar ook voor ventilatie en mechanische voedering. Steeds meer varkensbedrijven kijken daarom naar optimalisatie en verduurzaming van hun stallen. Het hoge energieverbruik maakt het steeds interessanter om eigen energie op te wekken. Door het installeren van zonnepanelen kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de vleesketen.

Zijn zonnepanelen interessant voor varkensbedrijven?

  • Doorgaans is het beschikbare dakoppervlak ruim voldoende om met een zonne-installatie uw volledige jaarlijkse energiebehoefte te dekken.
  • De meeste stallendaken lenen zich uitstekend voor het plaatsen van zonnepanelen.
  • Voordat we aan de installatie beginnen, wordt grondig gekeken of het dak eventueel gerepareerd moet worden en of het sterk genoeg is om het gewicht van de zonnepanelen te dragen.
  • De kosten voor de benodigde aansluiting op het elektriciteitsnet worden nauwkeurig in kaart gebracht.
  • Als u overweegt om nog meer energie op te wekken, kunnen we zelfs een zonneweide voor u realiseren.

Profiteer

Met zonnepanelen van ProfiNRG

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonne-installatie. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Kwaliteit en het rendement van uw investering staat altijd voorop. Daarom werken wij samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Veiligheid & Kwaliteit

Veiligheid boven alles. Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL). Zo ontwerpen en installeren wij voor u een veilige en optimaal presterende installatie.

Boerenverstand van zonne-energie

ProfiNRG begeeft zich van oorsprong in de agrarische sector. Zo hebben wij al veel grote zonne-installaties gerealiseerd op daken, grond en op kassen bij varkenshouders en andere boeren bedrijven.

Zakelijk lenen of leasen

Voor het realiseren van een grote zonne-installatie is zakelijk lenen of leasen ook mogelijk. Samen met onze partner Zonnepanelen delen bieden wij de aantrekkelijke financieringsoptie “Zonlease”:

  • Financial lease voor projecten van €25.000 tot €1.000.000
  • Zonder eigen investering
  • Direct fiscale voordelen
  • Besparen op energiekosten

We gaan graag met je in gesprek voor een financiering op maat voor een energieopslagsysteem. Dat geldt zowel voor een losstaand energieopslagsysteem, een toevoeging bij een bestaand zonne-energieproject of in combinatie met een nieuw te bouwen zonne-energiesysteem.

Bekijk onze financieringsopties

Lievelde Vincent Hulshof tussen de varkens
Simon

Spreekt onze oplossing u aan

Subsidie aanvraag SDE bij ProfiNRG

Bel ons op 030-341 09 90 voor een vrijblijvende afspraak of vul direct een machtigingsformulier in. Verdere informatie over SDE++ vindt u op onze SDE pagina.