Zonnepanelen op boerderij melkveehouder

ZONNEPANELEN VOOR MELKVEEHOUDERS

Boeren verstand van
zonne-energie

Zonnepanelen voor melkveehouders

Boerenverstand van zonne-energie

Zonnepanelen op uw koeienstal

Zet als melkveehouder een belangrijke stap in de verduurzaming van de zuivelketen door te investeren in zonnepanelen voor uw koeienstal. ProfiNRG staat klaar om u te helpen deze duurzame toekomst voor uw bedrijf te realiseren.

We begrijpen dat de aanschaf van een grote zonne-installatie een serieuze investering is. Daarom bieden wij u doordachte oplossingen met een hoog rendement en een snelle terugverdientijd. Ons team staat paraat om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze.

Zijn zonnepanelen interessant voor u?

Als u beschikt over grote stallen en schuren, is de kans groot dat het oppervlak voldoende is om met een zonne-installatie uw volledige jaarlijkse energieverbruik op te wekken. Onze experts controleren niet alleen of uw daken geschikt zijn voor zonnepanelen, maar bekijken ook de kosten voor de benodigde netaansluiting.

Profiteer

Met zonnepanelen van ProfiNRG

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonne-installatie. Kwaliteit en het rendement van uw investering staat altijd voorop. Daarom werken wij samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Veiligheid & Kwaliteit

Veiligheid boven alles. Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL). Zo ontwerpen en installeren wij voor u een veilige en optimaal presterende installatie.

Boerenverstand van zonne-energie

ProfiNRG heeft zijn wortels in de agrarische sector. We hebben uitgebreide ervaring in het realiseren van grootschalige zonne-installaties op diverse locaties, waaronder daken, grond en kassen, voor akkerbouwers en andere agrarische bedrijven.

Zakelijk lenen of leasen

Voor het realiseren van een grote zonne-installatie is zakelijk lenen of leasen ook mogelijk. Samen met onze partner Zonnepanelen delen bieden wij de aantrekkelijke financieringsoptie “Zonlease”:

  • Financial lease voor projecten van €25.000 tot €1.000.000
  • Zonder eigen investering
  • Direct fiscale voordelen
  • Besparen op energiekosten

We gaan graag met je in gesprek voor een financiering op maat voor een energieopslagsysteem. Dat geldt zowel voor een losstaand energieopslagsysteem, een toevoeging bij een bestaand zonne-energieproject of in combinatie met een nieuw te bouwen zonne-energiesysteem.

Bekijk onze financieringsopties

Zonnepanelen Klaas en Teunie Huijgen Zeewolde
Simon

ProfiNRG vraagt uw SDE-subsidie aan

ProfiNRG vraagt uw SDE-subsidie aan

Denkt u aan verduurzamen via een zonnestroomsysteem? Stap 1 is het aanvragen van de SDE-subsidie. Lees meer op onze SDE pagina.

Bel ons op 030-3410990 voor een vrijblijvende afspraak of vul direct een machtigingsformulier in. Wij vragen dan vrijblijvend uw SDE++ voor u aan.