Meer weten over ProfiNRG?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Zonnepanelen bedrijfsdak IJmuiden

Bij dit project van Cornelis Vrolijk BV in IJmuiden wordt bijna 3,5 MW opgewekt zodat ze zich ruim kunnen voorzien van duurzame energie. Onze collega Eddy Bosch verteld dat er is gekozen voor de portrait opstelling van Sunbeam BV om zo meer vermogen kwijt te kunnen op het dak, en daardoor een zo hoog mogelijk rendement te behalen. De Huawei FusionSolar SUN2000-100KTL omvormers zijn aangesloten op stringboxen i.vm. bliksembeveiliging.
 
Gert jan Janssens van Van Vliet Bouwmanagement BV mag namens Vrolijk dit project begeleiden en hiermee bijdragen aan de verwezenlijking van hun doelstelling om 20% CO2 reductie te behalen op zowel hun schepen als hun vastgoed. “Bij de storm van een paar maanden geleden zijn alle panelen blijven liggen! Goed gemonteerd dus door het installatieteam van ProfiNRG!, aldus Gert jan”.
 
Ook zonnepanelen op uw bedrijfsdak? Bel 030 26 58 512 voor een vrijblijvende offerte op maat.
Delen: