Meer weten over ProfiNRG?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Zonnepark vuilstort Bovenveld

Wist u dat Profinrg al meerdere zonneparken op een (voormalige) vuilstort heeft aangelegd? Dit project in Bovenveld hebben wij in samenwerking met Sparkling Projects voor Nv ROVA Holding gerealiseerd.

Er is hier gebruik gemaakt van 2 soorten montagesystemen. De Tree-system onderconstructie wordt onder een bepaalde hoek de grond ingeslagen, waardoor het systeem niet wegwaait en de ondoordringbare laag niet wordt lek gestoken. Op het bovenste deel van de berg ligt een platdak systeem. De tijdelijke afdeklaag die er nu ligt, zal in de toekomst worden vervangen door een definitieve laag. Het PV-systeem zal dan tijdelijk weggehaald moeten worden. Een platdak systeem is dan makkelijker weg te halen dan een systeem wat verankerd zit in de grond.
 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van zonne-energie op uw bedrijfsdak of grond? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op +030 341 0990.

Delen: