Meer weten over ProfiNRG?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Afscheid Bert 1
Medeoprichter en technisch directeur Bert van Woudenberg neemt afscheid van ProfiNRG 8

Medeoprichter en technisch directeur Bert van Woudenberg neemt afscheid van ProfiNRG

De Utrechtse installateur van zonneparken en zonnedaken neemt na 11 jaar afscheid van haar technisch directeur en medeoprichter Bert van Woudenberg. Van Woudenberg gaat genieten van een welverdiend pensioen. Het personeel nam, vanwege de naderende vakantieperiode, begin juli al afscheid van hem tijdens een feestelijke BBQ.  

Veel werknemers, klanten en leveranciers hebben jarenlang met Van Woudenberg samengewerkt. Bert is zeer gewaardeerd om zijn grote praktische en technische kennis, die hij graag deelde met medewerkers en klanten. 

Sinds de oprichting van ProfiNRG in 2012 zijn talrijke prominente projecten geïnstalleerd en maakte de organisatie een stormachtige groei door. De laatste jaren legt ProfiNRG zich steeds meer toe op de bouw van grootschaliger zonneparken, zonnedaken en energieopslagsystemen.  

Van Woudenberg staat bekend om zijn optimisme, betrokkenheid en recht door zee mentaliteit. De buitengewone bijdrage van Van Woudenberg aan ProfiNRG werd dan ook uitdrukkelijk genoemd tijdens de afscheidsspeech door collega en mede-oprichter Cees van de Werken. Hij dankte Van Woudenberg namens het personeel en management  voor de jaren dat zij samen mochten bouwen aan ProfiNRG. 

De rol van Bert van Woudenberg wordt overgenomen door Martijn Feteris, die als technisch directeur samen met aandeelhouders René Hanssen, Cees van de Werken en de overige leden van het managementteam de organisatie verder gaat professionaliseren en uitbouwen.  

TOEKOMST 

De pijlen van ProfiNRG richten zich de komende jaren op internationalisering, schaalvergroting en verdere professionalisering. ProfiNRG heeft de naam innovatief te zijn. Dit zal het bedrijf blijven kenmerken met de bedrijfsslogan ‘Professioneel in Zonne-energie’ hoog in het vaandel. 

WhatsApp Image 2023 07 06 at 21.46.40 1
Medeoprichter en technisch directeur Bert van Woudenberg neemt afscheid van ProfiNRG 9
WhatsApp Image 2023 07 06 at 21.46.40 3
Medeoprichter en technisch directeur Bert van Woudenberg neemt afscheid van ProfiNRG 10
WhatsApp Image 2023 07 06 at 21.46.46 2
Medeoprichter en technisch directeur Bert van Woudenberg neemt afscheid van ProfiNRG 11
Delen: