Zonnepanelen op boerderij akkerbouwer

ZONNEPANELEN VOOR AKKERBOUWERS

Boeren verstand van
zonne-energie

Zonnepanelen voor akkerbouwers

Boerenverstand van zonne-energie

Akkerbouwers beschikken vaak over grote loodsen met aanzienlijke dakoppervlakten, die uitstekend geschikt zijn voor het installeren van zonnepanelen. Daarnaast kan het lucratief zijn om een deel van uw land of erf te benutten voor de realisatie van een zonnepark of zonneweide. Op deze manier draagt u bij aan een duurzame toekomst en vermindert u tegelijkertijd uw elektriciteitskosten.

Het aanschaffen van grote zonne-installaties

Het realiseren van een zonne-installatie is een aanzienlijke investering, en daarom is zekerheid cruciaal. ProfiNRG biedt gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring, en met onze slimme oplossingen streven we naar een hoog rendement en een snelle terugverdientijd.

Zijn zonnepanelen voor u interessant?

In veel gevallen is het beschikbare dakoppervlak voldoende om uw volledige jaarlijkse energieverbruik te genereren met behulp van zonnepanelen. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen, maar het is belangrijk om te onderzoeken of het dak eventuele sanering nodig heeft en of het de belasting van de panelen kan dragen. Daarnaast moeten de kosten van de benodigde netwerkverbinding worden overwogen. Misschien overweegt u ook om extra energie op te wekken door een zonneweide of zonnepark te realiseren. Ons team staat klaar om met u mee te denken en de beste oplossing te vinden.

Profiteer

Met zonnepanelen van ProfiNRG

Installatie op maat

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw zonne-installatie. Kwaliteit en het rendement van uw investering staat altijd voorop. Daarom werken wij samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Veiligheid & Kwaliteit

Veiligheid boven alles. Zonnepanelen installeren is een vak apart. Laat dat altijd doen door een installateur die veilig werkt en gecertificeerd is. ProfiNRG beschikt over alle certificeringen en erkenningen (Zonnekeur, ISO9001, ISO 14001, VCA** en KvINL). Zo ontwerpen en installeren wij voor u een veilige en optimaal presterende installatie.

Boerenverstand van zonne-energie

ProfiNRG heeft zijn wortels in de agrarische sector. We hebben uitgebreide ervaring in het realiseren van grootschalige zonne-installaties op diverse locaties, waaronder daken, grond en kassen, voor akkerbouwers en andere agrarische bedrijven.

Zakelijk lenen of leasen

Voor het realiseren van een grote zonne-installatie is zakelijk lenen of leasen ook mogelijk. Samen met onze partner Zonnepanelen delen bieden wij de aantrekkelijke financieringsoptie “Zonlease”:

  • Financial lease voor projecten van €25.000 tot €1.000.000
  • Zonder eigen investering
  • Direct fiscale voordelen
  • Besparen op energiekosten

We gaan graag met je in gesprek voor een financiering op maat voor een energieopslagsysteem. Dat geldt zowel voor een losstaand energieopslagsysteem, een toevoeging bij een bestaand zonne-energieproject of in combinatie met een nieuw te bouwen zonne-energiesysteem.

Bekijk onze financieringsopties

Zonnepanelen op boerderij akkerbouwer
Simon

Verduurzamen via een zonnestroomsysteem?

ProfiNRG vraagt uw SDE-subsidie aan

Denkt u aan verduurzamen via een zonnestroomsysteem? Stap 1 is het aanvragen van de SDE-subsidie. Lees meer op onze SDE pagina.

Bel ons op 030-3410990 voor een vrijblijvende afspraak of vul direct een machtigingsformulier in. Wij vragen dan vrijblijvend uw SDE++ voor u aan.