Lineage Vlissingen kloosterboer

ProfiNRG – wat we doen

Wij maken uw project
tot een succes

Wat we bouwen

Uitgekiende oplossingen

Optimalisatie

ProfiNRG heeft door de jaren heen verschillende uitgekiende oplossingen bedacht om kosten te drukken en rendement te verhogen met wat we bouwen. Met technische optimalisaties aan bestaande installaties optimaliseren wij de opbrengst en verlagen we de operationele kosten. Zo waren wij een van de eerste spelers in de markt met een dynamische vermogens begrenzer waardoor onze klanten meer vermogen op hun aansluiting kwijt kunnen. Daarnaast hebben we innovatieve oplossingen voor daken, velden en kassen.

Zon op daken

U bent agrariër of eigenaar van vastgoed met een groot dakoppervlak. U wilt flink besparen op uw energiekosten en vindt duurzaamheid belangrijk. Kies dan voor een zonnepanelen- installatie van ProfiNRG. Wij ontwerpen en plaatsen al jaren succesvol grootschalige, kwalitatief hoogwaardige zonnepaneleninstallaties. Met mooie rendementen als resultaat.

Zonneparken

ProfiNRG bouwt sinds 2016 grootschalige zonneparken in opdracht van projectontwikkelaars en “zon op erf”-velden in opdracht van agrariërs. Met een gemotiveerd team van ervaren engineers en projectmanagers realiseren wij uw project op tijd en binnen budget. Wij verzorgen het ontwerp, de inkoop, bouw, projectmanagement en het onderhoud. Uw project is bij ons in goede handen.

Zon op kassen

Een kas heeft een constructie die in de basis niet bedacht is om er een PV-systeem op te leggen. ProfiNRG heeft een innovatief montagesysteem ontwikkeld, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezige constructie. Het glas wordt verwijderd en de zonnepanelen worden in het door ons ontwikkelde profielsysteem geschoven, dat op de bestaande roeven wordt gemonteerd.

Solar carports

Het installeren van solar carports op parkeerplaatsen kan een goed alternatief zijn voor zonne-energie op daken of land. Voordelen hiervan zijn onder andere:

1. Efficiënt gebruik van de ruimte
2. Lagere kosten
3. Flexibel en aanpasbaar
4. Gemakkelijk te onderhouden

Energieopslag

Door energieopslag haalt u het maximale rendement uit uw zonne-installatie. De mogelijkheden voor een batterij bij een zonnedak zijn veelzijdig. Ook bij een zonnepark kunnen batterijen op verschillende manieren uw rendement verhogen

ProfiNRG ontwerpt, integreert en onderhoudt een batterij op maat voor bij uw zonnedak of zonnepark. Wij bieden ook complete installaties aan, inclusief PV systeem.

Financiering

Met geavanceerde financiële modellen berekenen wij of en hoe het bouwplan van de zonnepanelen-installatie haalbaar en financierbaar gemaakt kan worden. Wij brengen alle mogelijke kosten en opbrengsten in beeld. Zoals de kosten voor de netaansluiting, de bouwkosten van de installatie, de onderhoudskosten, de stroomopbrengsten en de mogelijke subsidies (SDE ++). De exploitatietermijn en technische levensduur van de installatie hebben een grote invloed op de haalbaarheid. ProfiNRG heeft een partnerschap met ZonnepanelenDelen voor een aantrekkelijke financieringsoptie onder de naam Zonlease.

Snelle koppeling aan het net

Bij grootschalige installaties moet het systeem zo snel mogelijk aan het net worden gekoppeld, om de kosten tijdens de bouwperiode zo laag mogelijk te houden. Dat vraagt een gedetailleerd, voorbereid en gefaseerd bouwproces, zodat u de zonnepaneleninstallatie per fase in gebruik kunt nemen. Onze projectmanagers en werkvoorbereiders zorgen daarvoor en regelen voor u een probleemloze aansluiting op het electriciteitsnetwerk.

U kunt rekenen op:

  • Een doordacht ontworpen zonnepanelen-installatie
  • Hoogwaardige materialen
  • Een heldere kosten-batenanalyse
  • Advies en hulp bij het regelen van de financiering
  • Een gunstige terugverdientijd
  • Optimale service

Kies voor zekerheid

Investeert u in zonnepanelen, ga dan voor kwaliteit en zekerheid. Ook banken en verzekeraars stellen eisen aan de kwaliteit van de materialen en de installateur. Kies voor zonnepanelen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen en een installateur met het keurmerk Zonnekeur. Kies daarom voor ProfiNRG, met ruim 10 jaar ervaring in zonnestroom-systemen een bewezen, betrouwbare partner.