Maatwerk voor elk project

EPC voor grootschalige natuurinclusieve zonneparken

Kies duurzaam, kies ProfiNRG

Als onafhankelijke en financieel gezonde EPC-partij hebben wij veel ervaring met het realiseren van grootschalige zonneparken. Deze voorzien wij indien gewenst van energieopslag, variërend van 2 tot honderden Megawatts. Wij werken graag met u samen om uw natuurinclusieve zonnepark te realiseren.

Reken op:
• Eigen technische expertise
• Slimme oplossingen
• Bankable, solide EPC-partij
• Performance garantie en nazorg
• Gestroomlijnde samenwerking en processen
• Kwaliteitsspeler met alle benodigde certificeringen en keurmerken
• Unieke partnerships met Tier-1 leveranciers als JA-Solar, Longi, Tongwei, Jinko Solar en Huawei

Uw partner van A tot Z

Geen onderneming en locatie is hetzelfde en daarom ontwerpen wij ieder systeem op maat. Daar blijft het niet bij, want wij verzorgen het complete proces: van subsidieaanvraag, ontwerp en planning tot montage, optimalisatie en nazorg. Kwaliteit en maximaal rendement op uw investering staan voorop. Dit doen wij door te werken met toonaangevende fabrikanten en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

• Kiest u voor ProfiNRG, dan kiest u voor snelle realisatie, gestroomlijnde projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit.

Gebroeders Hulshof, eigenaren zonnepark Lievelde

Oplossingen voor de agrarische sector

Weer baas over je eigen energie

Uw eigen zonneakker

Heeft u ruimte in uw bouwblok, of braakliggende grond? Zonneakkers verbreden de economische basis en toekomstbestendigheid van agrarische bedrijven. Steeds meer provincies en gemeenten staan toe dat agrarische bedrijven binnen of aansluitend op hun agrarisch bouwblok zonnepanelen plaatsen, in kleinschalige veldopstellingen.

Agri-PV zorgt voor dubbelgebruik van uw kostbare grond

Steeds meer boeren ontdekken het belang van groene energie, maar willen hier geen vruchbare grond voor opgeven. Daarom geloven wij dat Agri-PV de toekomst heeft. Wij plaatsen verticale zonnepanelen op uw land, waardoor dubbelgebruik mogelijk is. Denk aan het laten weiden van uw vee, maar ook teelt van gewassen tussen de panelen is mogelijk.

Het belang van natuurinclusieve zonneparken

Duurzame energie

De energietransitie heeft de hoogste prioriteit. Net als u streven wij naar een duurzame toekomst. Daarom zetten wij onze technische kennis en innovaties in voor het installeren van grootschalige zonnestroominstallaties.

Om de Europese doelstellingen uit het Energieakkoord voor Nederland te realiseren is het gebruik van zonne-energie onmisbaar. Het opwekken van zonne-energie op daken alleen is hiervoor helaas onvoldoende. Daarom hebben wij slimme innovaties bedacht, zodat ook op andere manieren grootschalige natuurinclusieve zonneparken kunnen worden gebouwd.

Bekijk hier welke slimme oplossing voor u het beste werkt

Intelligent gebruik van Nederlandse grond

Grond in Nederland is schaars en waardevol. Met het gebruik van deze grond moet dan ook op intelligente wijze worden omgegaan. Daarom streven wij ernaar om onze zonneparken niet alleen op agrarische grond maar juist op verontreinigde, industriële of voor infra structuur bestemde grond (zoals parkeerterreinen) te ontwikkelen. Bovendien kunnen we de panelen zodanig monteren dat de grond dubbel gebruikt kan worden. Zo blijft kan de agrarische functie behouden blijven.

  • ProfiNRG verzorgt het complete proces voor uw zonnepark: van ontwerp en planning tot montage en nazorg.
Nudar Esshak

Spreekt onze oplossing u aan en heeft u

Interesse?

Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop via 030 265 85 12 of mail naar nudar@profinrg.nl.
We denken graag met u mee in slimme oplossingen.

Volg ons ook op LinkedIn