Het belang van zonneparken

Europa wil in 2050 geen broeikasgassen meer uitstoten. In het Energieakkoord is een doelstelling vastgelegd van 16% duurzame energieproductie in Nederland in 2023. Om deze doelstellingen te halen stimuleert de Rijksoverheid de ontwikkeling van duurzame energie. Zonne-energie is van groot belang om de doelstellingen te realiseren. Zon op daken alleen is hiervoor helaas onvoldoende. Er zijn dus zonneparken nodig.  

Grond in Nederland is schaars en waardevol. Wij vinden dat we daarom op een intelligente wijze met het gebruik van deze grond moeten omgaan. We geven er daarom de voorkeur aan om op verontreinigde, industriële of infra bestemde grond zonneparken te ontwikkelen. We realiseren ons echter ook dat zonder het gebruik van agrarische grond, de doelstellingen van de energie transitie niet gehaald gaan worden. Agrarische gronden zijn dan ook hard nodig. 

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg voor uw  zonnepark.

EPC voor grootschalige energieprojecten

Waarom ProfiNRG?

Als onafhankelijke EPC hebben we veel ervaring met het realiseren van grootschalige zonneparken, indien gewenst voorzien van energieopslag, variërend van 2 tot 86MWp. Wij werken graag met u samen om uw zonnepark te realiseren.

Bij ProfiNRG kunt u rekenen op:

- Grote eigen technische expertise;
- Innovatieve technische oplossingen, ontwikkeld in praktijk;
- Kwaliteitsspeler met alle benodigde certificeringen en keurmerken;
- Gestroomlijnde samenwerking en processen;
- Kennisdeling, leidend tot betere projecten en versnelling van de energietransitie;
- Unieke partnerships met Tier-1 leveranciers als Jinko Solar en Huawei;
- Groot track record en betrouwbaarheid;
- Performance garantie en nazorg;
- Bankable, solide EPC.

A-Z Concept

ProfiNRG ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en verzorgt het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.

Spreekt onze oplossing u aan

Interesse?

Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop
via 030 265 85 12 of mail naar nudar@profinrg.nl.
We denken graag met u mee in slimme oplossingen.
Volg ons ook op LinkedIn